Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

MEB Yonetmeliğinde Değişiklik!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

imagesmebyonetmeligindedegisiklik5ad8f1cd1a874

Milli eğitim mudurlukleri yonetmeliğinde yapılan ve resmi gazetede yayınlanan değişiklikle İl Eğitim denetmenlerinin il milli eğitim mudur yardımcıları, ilce milli eğitim mudurleri şube mudurlerinin ustunde bir statude oldukları tescillenmiş oldu

Konu bu zamana kadar tartışmaların odağındaydı 652 sayılı KHK ile zaten denetimler verilmişti ama yonetmelikte duzenleme yapılmadığı icin tartışmalara neden oluyordu

Yeni yonetmelikle Denetim acısından en onemli boyutu: İl Milli Eğitim Muduru haric ildeki tum yonetici, oğretmen ve personelin denetim ve rehberliği il eğitim denetmenlerine (eğitim mufettişlerine) verildi

Bu değişiklikle il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerinin üzerinde bir statüde oldukları tescillenmiş oldu. Konu uzun süredir tartışmaların odağında bulunuyordu, çünkü 652 sayılı KHK ile denetimler zaten verilmişti ancak yönetmelikte düzenleme yapılmadığı için tartışmalara neden oluyordu.

Yeni yönetmelikle en önemli değişiklik denetim açısından oldu. Artık il milli eğitim müdürü hariç, ildeki tüm yönetici, öğretmen ve personelin denetim ve rehberliği il eğitim denetmenlerine (eğitim müfettişlerine) verildi. Bu değişiklikle birlikte eğitim denetmenlerinin rolü ve yetkileri daha da önem kazanmış oldu.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri