Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuru Fasulye (Kemikli Et İle)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Kuru Fasulye (Kemikli Et İle) Tarifi İçin Malzemeler
3 su bardağı kuru fasulye (1 gece önceden soğuk su ile ıslatılmalı)
500 gr kemikli kuzu eti
2 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 büyük boy kurusoğan
5 yemek kaşığı sıvı yağ

Kuru Fasulye (Kemikli Et İle) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kemikli etler tencereye alınır ve üzerini geçecek kadar su konulur ve haşlanır.
Pişen etler kemiklerinden ayrılır ve suyu süzülür.
Tencereye aldığımız yağda yemeklik doğradığımız soğanlar kavrulur.
Üzerine salçası ve karabiberi eklenir.
Suyu süzülen fasulyeler eklenir.
Üzerine süzdüğümüz et suyu eklenir ve pişmeye bırakılır.
Fasulyeler pişene kadar kısık ateşte ağzı kapalı olarak pişirilir.
Etler zaten piştiği için kapatmadan 10 dk önce ekliyoruz.
En son tuzunu ekleyip servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Kuru Fasulye (Kemikli Et İle) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri