Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kumtel garantisi kac yil?

Ordu avm hangi magazalar var?

Arazi sanat akimi nedir?

Editör

Administrator
Puan 0
Çözümler 1
Editör

Kumtel garantisi kaç yıl?​

2 Yıl Garanti Ücretsiz Kurulum Ve Montaj Ürünü Teslim Aldığınız Da Www.Kumtel.Com.Tr Adresinden Veya 444 56 85 Nolu Telefondan Adresinize Yakın Yetkili Servisine Ulaşıp Servis Kaydı Vermeniz Gerekiyor.

Ukinox nasıl bir marka?​

Ukinox, 1992 yılında kurulan Ukinox Longran Mutfak Eviyesi ve Ankastre Cihazlar A.Ş. bünyesindeki eviye, ankastre ocak, ankastre fırın, ankastre davlumbaz, armatür, aksesuar markasıdır. Düzce fabrikasında her türlü eviyeyi her ölçüde üretebilmektedir ve 6 ülkedeki fabrikada son teknoloji ile üretim yapmaktadır.
Kumtelin sahibi kim?​
Kayseri’de kurulu Kumtel A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Köseoğlu, PTT memurluğundan ayrılıp kurduğu işinde bugün 2 bin 200 kişiye iş imkanı sağlıyor.

Alveus ankastre nerenin malı?​

Alveus ankastre nerenin malı?
1.200.000 adetten fazla yıllık üretim kapasitesi ile Motorfan Türkiye’nin en büyük ankastre,fırın,ocak,aspiratör ve davlumbaz üreticilerinden biri olarak Pazar liderleri arasında yerini almıştır.

Ukinox kurucusu kimdir?​

Ukinox kurucusu kimdir?
Ukinox 1992 yılında kurulan genel merkezi Türkiye İstanbul’da bulunan uluslar arası bir firmadır. Paslanmaz çelik evye üreten fabrikaları ile inox sektöründe faaliyet gösteren Ukinox Ankastre Sistemleri San Tic.Ltd.Şti de 9 ay süre ile Genel Müdürlük yaptım.

Ferre hangi markanın yan ürünü?​

Ferre markası, toplamda 170 bin metrekare açık ve 100 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan uluslararası bir şirket olan FEMAŞ GRUP bünyesindedir. FEMAŞ GRUP 5 kıta ve 100’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren bir Türk şirketidir. İstanbul ve Kayseri şubeleriyle sorunsuz sipariş akışı sağlamaktadır.

Mustafa Köseoğlu Kimdir?​

Hayırsever bir iş insanı olan Köseoğlu, Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi’nde yaptırdığı 5 bin kapasiteli camiinin yanı sıra Demirözü ilçesinde lise, öğrenci yurdu ve camii yaptırmıştı.
Prof Dr Mustafa Köseoğlu Kimdir?​
Çaykara Koldere Köyünden olan ve Uzun yıllar KTÜ`de öğretim üyeliği görevinde bulunan Köseoğlu daha öncede Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcılığı yapmıştı. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanlığına atanan Prof. Dr. Mustafa Köseoğlu yeni görevine başladı.

Kumtel'in garanti süresi 2 yıldır. Ürünü teslim aldığınızda ücretsiz kurulum ve montaj hizmeti sunulmaktadır. Garanti kapsamında sorun yaşamanız durumunda, www.kumtel.com.tr adresinden veya 444 56 85 numaralı telefondan adresinize yakın yetkili servise ulaşarak servis kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

Ukinox, 1992 yılında kurulan bir markadır. Ukinox Longran Mutfak Eviyesi ve Ankastre Cihazlar A.Ş. bünyesinde bulunmaktadır. Düzce fabrikasında çeşitli eviye, ankastre ocak, fırın, davlumbaz, armatür ve aksesuar ürünleri üretmektedir. Ayrıca 6 ülkedeki fabrikalarında son teknolojiyi kullanarak üretim yapmaktadır.

Kumtel'in sahibi Kayseri'de kurulu Kumtel A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Köseoğlu'dur. Mustafa Köseoğlu, PTT memurluğundan ayrılıp kendi işini kurarak bugün 2.200 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Alveus ankastre ürünler, Motorfan tarafından üretilmektedir. Motorfan, Türkiye'nin en büyük ankastre, fırın, ocak, aspiratör ve davlumbaz üreticilerinden biri olarak tanınmaktadır.

Ukinox'un kurucusu ise Türkiye merkezli uluslararası bir firmadır. 1992 yılında kurulan Ukinox Ankastre Sistemleri San Tic.Ltd.Şti, İstanbul merkezli faaliyet göstermektedir ve paslanmaz çelik evyeler üretmektedir.

Ferre markası, FEMAŞ GRUP bünyesinde yer almaktadır. FEMAŞ GRUP, uluslararası alanda faaliyet gösteren bir Türk şirketidir ve İstanbul ve Kayseri şubeleriyle sorunsuz bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Mustafa Köseoğlu, iş dünyasında tanınan bir hayırsever iş insanıdır. Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi'nde yaptırdığı cami ve diğer hayır işleri ile bilinmektedir.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Mustafa Köseoğlu, aynı zamanda Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevini de üstlenmiştir. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanlığı görevine atanmıştır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri