Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kremalı Mantar Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Gereçler
350 gram taze mantar
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
2 tepeleme yemek kaşığı un
700 ml sıcak su
1 adet zerzevat bulyon
200 ml krema
Tuz
Karabiber
Yarım çay kaşığı şeker
Biraz maydanoz

Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Mantarları temizleyip dilimleyin. Yağı ısıtın ve içinde mantar dilimlerini 5 dakika kızartın. Mantarları bir tabağa alın.
Zerzevat suyu için, bulyonu 700 ml sıcak suda eritin. Birebir tencerede tereyağını eritin.
Unu karıştırın ve karıştırırken zerzevat suyunu ek edin.
Mantarları ve kremayı çorbaya ekleyin. Tuz, karabiber ve şekerle tatlandırın.
Çorbayı orta ateşte 5 dakika kaynatın. Biraz maydanozla ile servis yapın.
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri