M
Modoratör
Misafir
Kral Şakir deki Mor filin adı ne?
Bir bankada çalışır ve işten eve geldiğinde Necati ve Şakir ile video oyunları oynar. Çocuk ruhludur. Fil Necati: Mor renkli bir fildir.Mor bir fil gördüm sanki yazarı kim?
Mor bir fil gördüm sanki yazarı kim?Mert DikmenTolunay KaravarHaluk Can DizdaroğluÖzgür ÖcalanMor Bir Fil Gördüm Sanki – Kral Sakir 7: Ciltli/Yazarları
Mor bir fil gördüm sanki kitabı kaç sayfadır?
Mor bir fil gördüm sanki kitabı kaç sayfadır?Mor Bir Fil Gördüm Sanki kitabı, Eksik Parça Yayınları tarafından yayınlanıyor. Kitap, 208 sayfa.
Kral Şakir serisi kaç kitap?
Eksik Parça Yayınları tarafından 2018 yılında basılan Kral Şakir 5 Kitap Takım Seti’nin yazarı ve çizeri Varol Yaşaroğlu.Fil Necatiyi Artık kim seslendirecek?
Fil Necatiyi Artık kim seslendirecek?Necatiyi yani fil Necatiyi seslendiren kişi Leven Ünsal’dı. “Di”li geçmiş zaman kullandık çünkü Levent Ünsal geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Peki, Levent Ünsal kimdir? İşte Levent Ünsal biyografisi: Levent Ünsal 15 Ağustos 1965 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.
Kral Şakir nasıl bir karakter?
Kral Şakir nasıl bir karakter?Kral Şakir, Cartoon Network kanalında yayınlanan bir çizgi dizidir. Ana karakter Şakir bir aslandır ve yine bir aslan olan babasının ismi ise Remzi’dir. Şakir’in annesi Kadriye ve kız kardeşi Canan da kedidir. Aileyle birlikte yaşayan ve çocukların abi dedikleri bir fil olan karakterin ismi de Necati’dir.
Kral Şakir Macera Adası kaç sayfa?
Kral Şakir 8: Macera Adası – Varol YaşaroğluBasım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 208
Yayın Tarihi | 2020
Yazar | Varol Yaşaroğlu
Kral Şakir’in 9 kitabı ne zaman çıkacak?
Kral Şakir’in 9 kitabı ne zaman çıkacak?Kral Şakir 9 – Muhtişim Dedektifler (Ciltli) – Varol Yaşaroğlu
Basım Dili | Türkçe
Boyut | Normal Boy
Cilt Durumu | Ciltli
Sayfa Sayısı | 208
Yayın Tarihi | 2020
Kral Şakir 10 kitap ne zaman çıkacak?
Kral Şakir 10 kitap ne zaman çıkacak?Muhteşem Çevreciler / Kral Şakir İlk Okuma Kitabı 10
Yayın Tarihi: | 09.01Kral Şakir Muhtişim dedektifler kitabı kaç lira?Kargo BEDAVA: 3 Kas Çarşamba Kargo BEDAVA….Yakınlaştırmak için iki kere dokunun.Önerilen Satış Fiyatı:36,00 TLFiyat:20,98 TLİndiriminiz:15,02 TL (% 42)Fiyatlara KDV dahildir.Kral Şakir seti kaç lira?Bu ürünleri gördünüz mü?Kral Şakir 7’li Seti. kitapuzmanı 170,00 TL Ücretsiz Kargo.Kral Şakir 7 Kitap Takım Set Ciltli. kitapuzmanı 224,00 TL 180,00 TL. % 20.Kral Şakir Set (5 Kitap) Hayalkitapp 210,00 TL 150,00 TL. % 29.Kral Şakir Set 5 Kitap. ERConcept 129,99 TL.KRAL SAKIR SET 1. ONURMARKET 319,99 TL 309,99 TL. % 3.Kral Şakirdeki Necatiyi kim seslendirecek?Kral Şakir’de Necati’yi seslendiren Levent Ünsal 21 Mart günü kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti.

Önerilen Satış Fiyatı: | 36,00 TL
Fiyat: | 20,98 TL
İndiriminiz: | 15,02 TL (% 42)
| Fiyatlara KDV dahildir.
Kral Şakir Muhtişim dedektifler kitabı kaç lira?
Kargo BEDAVA: 3 Kas Çarşamba Kargo BEDAVA….Yakınlaştırmak için iki kere dokunun.Önerilen Satış Fiyatı: | 36,00 TL
Fiyat: | 20,98 TL
İndiriminiz: | 15,02 TL (% 42)
| Fiyatlara KDV dahildir.
Kral Şakir seti kaç lira?
Kral Şakir seti kaç lira?Bu ürünleri gördünüz mü?
- Kral Şakir 7’li Seti. kitapuzmanı 170,00 TL Ücretsiz Kargo.
- Kral Şakir 7 Kitap Takım Set Ciltli. kitapuzmanı 224,00 TL 180,00 TL. % 20.
- Kral Şakir Set (5 Kitap) Hayalkitapp 210,00 TL 150,00 TL. % 29.
- Kral Şakir Set 5 Kitap. ERConcept 129,99 TL.
- KRAL SAKIR SET 1. ONURMARKET 319,99 TL 309,99 TL. % 3.
Kral Şakirdeki Necatiyi kim seslendirecek?
Kral Şakirdeki Necatiyi kim seslendirecek?Kral Şakir’de Necati’yi seslendiren Levent Ünsal 21 Mart günü kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti.