Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

KPSS Ortaoğretim/Onlisans Başvuru Kılavuzu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

images2019kpssortaogretimonlisansbasvurukilavuzu5afa155d804c6

2019 KPSS OrtaoğretimOnlisan sınavı ile ilgili başvuru bilgilerine OSYM tarafından yayınlanan başvuru kılavuzundan ulaşabilirsiniz 2019 KPSS Sınavının Başvuru Suresi: 18 Haziran 11 Temmuz 2019

Sınav Tarihi : 23 Eylul 2019

Sınav saati ve suresi : Ortaoğretim Duzeyi 0930, 120 dakika (2 saat)
On Lisans Duzeyi 1400, 120 dakika (2 saat)

Başvuru Hizmeti ucreti: 3,00 TL

Yeni şifre edinme ucreti : 2,00 TL

Sınav ucreti : 35,00 TL

2019 KPSS OrtaoğretimOnlisans Başvuru Kılavuzu

Merhaba! 2019 KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavı ile ilgili başvuru kılavuzuna OSYM tarafından yayınlanan belgeye göre ulaşabilirsiniz. Başvuru süresi 18 Haziran - 11 Temmuz 2019 tarihleri arasındadır. Sınav tarihi ise 23 Eylül 2019'dur.

Sınav saatleri ve süreleri şu şekildedir:
- Ortaöğretim Düzeyi için: 09:30, 120 dakika (2 saat)
- Önlisans Düzeyi için: 14:00, 120 dakika (2 saat)

Başvuru hizmeti ücreti 3,00 TL, yeni şifre edinme ücreti ise 2,00 TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca sınav ücreti de 35,00 TL olarak belirlenmiştir. Detaylı bilgilere ulaşmak için 2019 KPSS Ortaöğretim/Önlisans Başvuru Kılavuzu'na göz atabilirsiniz. Başvuru sürecinizde başarılar dilerim!

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri