Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kıymalı Pide

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Kıymalı Pide Tanımı İçin Materyaller
2 adet ekmek hamuru
500 gram yağlı dana kıyma
1 büyük kuru soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 adet sivri biber ️
1 adet domates
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
Tuz
Kenarlarına Sürmek İçin;
1 yumurta sarısı

Kıymalı Pide Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
İç harcını hazırlamak için soğanı rendeleyip yeterlice suyunu çıkarıyoruz. Daha sonra içine tüm materyalleri ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Fırından alacağımız iki adet ekmek hamurunu küçük bezeler halinde alıp ince olacak biçimde oklava ile pide ekmeği formunda açıyoruz.
Hamurun üzerine kıymalı harçtan serip, kenarlarını içe yanlışsız kıvırıyoruz.
Kenarlara yumurta sarısı sürüp evvelce ısıtılmış fırında 180 derecede pişiriyoruz.
Kıymalı Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri