Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kısır

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Kısır Tanımı İçin Gereçler
4 çay bardağı ince bulgur
1 adet kuru soğan
2 adet domates rendesi
Yarım demet maydanoz
4 kısım yeşil soğan
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 yemek kaşığı biber salçası
2 yemek kaşığı domates salçası
1/2 (yarım) su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı nar ekşisi (Limonda olur)
2 çay bardağı sıcak su

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelik su kaynatılır. Köfte leğenine bulgur eklenir, üzerine sıcak su dökülür ağzı kapatılıp şişmesi beklenir.
Şişen bulgura salça ve baharatlar ve nar eksisi eklenir, karıştırılır.
İnce ince kıyılan kuru soğan uygunca yoğurulur.
Son olarak domates rendesi ve yeşillikler eklenir harmanlanır.
Üzerine yağ dökülür. Tabaklara servis edilir.
Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri