Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kask kamerasi kac saat kayit yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 113
Çözümler 6
Zeberus

Kask kamerası kaç saat kayıt yapar?​

Ben şu an sjcam4000 wifi modelini kullanıyorum. 35-40 dk arası kayıt yapıyor ve görüntü kalitesi v.s yeterli seviyede. Ben şu an sjcam4000 wifi modelini kullanıyorum. 35-40 dk arası kayıt yapıyor ve görüntü kalitesi v.s yeterli seviyede.

Hangi su altı kamerası tavsiye?​

GittiGidiyor’da Bulabileceğiniz En İyi 5 Su Altı Kamerası
Go Pro Max ne kadar?
GoPro Max 360 Derece Aksiyon Kamera İle En Çok Karşılaştırılanlar

Kask kamerası nereye takılır?​

genelde kullandığın şeridin ters tarafına takarsan daha geniş bir alanı çekersin. Kamera kaskın sol tarafına takıldığında yol ile birlikte motosikleti de aldığı için seyredildiğinde sürüşü yeniden yaşıyor gibi oluyorsunuz.

Sj4000 nasıl?​

gopro alternatifi. 1080p 30 fps ve 720p 60 fps video, 12 megapiksel fotoğraf çekebilme özelliği var. arkasında da çok kaliteli olmasa da bir ekran mevcut. youtube’da izlediğim kadarıyla da gayet başarılı bir alet. şekli itibariyle gopro’ya çok benziyor. fiyatı da dörtte biri kadar.
Go Pro kaç saat kayıt yapar?
Kayıt süresi yeterli mi? Hero 7 Black: 85-90 dk. Hero 8 Black: 74 dk.
GoPro HERO9 Black neredeyse tüm hava koşulları için dayanıklı olarak tasarlanmıştır ve herhangi bir su geçirmez muhafaza gerektirmeden kutudan çıkar çıkmaz 10m ‘ye kadar su geçirmezdir.
Bir cep telefonunda veya bir panel bilgisayarında WIFI’yi etkinleştirin ve SJCAM kamerasının modeline göre WIFI hesabında arama yapın. Daha sonra cihazınıza bağlayın ilk parola ekranda “12345678” görüntülenecektir. WIFI bağlı olduğunda, ekranda WIFI Bağlantısı Hazır mesajı görüntülenir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri