Kask kamerası kaç saat kayıt yapar?
Ben şu an sjcam4000 wifi modelini kullanıyorum. 35-40 dk arası kayıt yapıyor ve görüntü kalitesi v.s yeterli seviyede. Ben şu an sjcam4000 wifi modelini kullanıyorum. 35-40 dk arası kayıt yapıyor ve görüntü kalitesi v.s yeterli seviyede.Hangi su altı kamerası tavsiye?
GittiGidiyor’da Bulabileceğiniz En İyi 5 Su Altı KamerasıGo Pro Max ne kadar?
GoPro Max 360 Derece Aksiyon Kamera İle En Çok Karşılaştırılanlar
Kask kamerası nereye takılır?
genelde kullandığın şeridin ters tarafına takarsan daha geniş bir alanı çekersin. Kamera kaskın sol tarafına takıldığında yol ile birlikte motosikleti de aldığı için seyredildiğinde sürüşü yeniden yaşıyor gibi oluyorsunuz.Sj4000 nasıl?
gopro alternatifi. 1080p 30 fps ve 720p 60 fps video, 12 megapiksel fotoğraf çekebilme özelliği var. arkasında da çok kaliteli olmasa da bir ekran mevcut. youtube’da izlediğim kadarıyla da gayet başarılı bir alet. şekli itibariyle gopro’ya çok benziyor. fiyatı da dörtte biri kadar.Go Pro kaç saat kayıt yapar?
Kayıt süresi yeterli mi? Hero 7 Black: 85-90 dk. Hero 8 Black: 74 dk.
GoPro HERO9 Black neredeyse tüm hava koşulları için dayanıklı olarak tasarlanmıştır ve herhangi bir su geçirmez muhafaza gerektirmeden kutudan çıkar çıkmaz 10m ‘ye kadar su geçirmezdir.
Bir cep telefonunda veya bir panel bilgisayarında WIFI’yi etkinleştirin ve SJCAM kamerasının modeline göre WIFI hesabında arama yapın. Daha sonra cihazınıza bağlayın ilk parola ekranda “12345678” görüntülenecektir. WIFI bağlı olduğunda, ekranda WIFI Bağlantısı Hazır mesajı görüntülenir.