S
SoruCevap
Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
1 adet orta uzunluk karnabahar
Su
Tuz
Sosu için
4 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı ucu kadar tuz
Kızartması için
Sıvı yağ
Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir tencereye yeteri kadar su ve tuzumuzu ekleyelim.
Kaynadıktan sonra 1 adet orta uzunluk karnabaharımızı da içine ekleyelim. Fazla pişmeyecek formda pişirelim.
Sonra sosu için 4 adet yumurta, 1 yemek kaşığı un, 1 çay kaşığı ucu kadar da tuzumuzu ekleyip bir hoş karıştıralım.
Sonra bu sosa bandırıp yağla kızartalım.Afiyet olsun, ️.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet orta uzunluk karnabahar
Su
Tuz
Sosu için
4 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı ucu kadar tuz
Kızartması için
Sıvı yağ
Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir tencereye yeteri kadar su ve tuzumuzu ekleyelim.
Kaynadıktan sonra 1 adet orta uzunluk karnabaharımızı da içine ekleyelim. Fazla pişmeyecek formda pişirelim.
Sonra sosu için 4 adet yumurta, 1 yemek kaşığı un, 1 çay kaşığı ucu kadar da tuzumuzu ekleyip bir hoş karıştıralım.
Sonra bu sosa bandırıp yağla kızartalım.Afiyet olsun, ️.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı