Zeberus
Yönetici
Ka121 SCH ne demek?
Öğrenci ve Personel Hareketliliği (Okul Eğitimi) Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti, kurumlara eğitim personeli ve öğrencileri için Program Üyesi ülkelere öğrenme hareketlilikleri düzenlemeleri ve Program Ülkelerinden uzman ve öğretmen davet etmeleri fırsatlarını sunar.Erasmus KA 152 nedir?
Gençlik Değişimleri (KA152-YOU), en az iki farklı ülkeden gençlerin karşılıklı ilgi duydukları bir konu etrafında belirli bir süreyle bir araya gelmesine ve birbirlerinin kültürleri hakkında bilgi sahibi olmasına imkân tanımaktadır.
Erasmus+ proje Başvurusu Nasıl Yapılır?
Erasmus+ Programı çerçevesinde tüm başvurular pdf formatındaki web formlar üzerinden elektronik olarak yapılmaktadır. Formlar çevrimiçi doldurulur, istenen belgeler eklenir ve Submit (Gönder) tuşuna basılarak işlemler tamamlanır. Posta, kargo, faks veya e-posta ile gönderilen başvuru formları kabul edilmemektedir.K122 SCH nedir?
2021 Yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri (KA122-SCH) Başvuru Sonuçları Değerli Başvuru Sahipleri, 2021 yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır.
Avrupa Birliği projelerinden Okuleğitimi projelerine başvuru nasıl yapılmaktadır?
Okul Eğitimi Alanında Akreditasyon başvuruları için KA120-SCH kodlu başvuru formu doldurulmalıdır. Başvurular, Avrupa Komisyonunun resmi internet sayfasında yayımlanan e-formlar aracılığıyla çevrimiçi olarak yapılır.Erasmus hibe 2022 ne kadar?
2022-2023 Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları
Erasmus proje başvurusu nereden yapılır?
Erasmus+ Programı altında yer alan projelerin başvuru formlarına Erasmus+ Formlar sayfasından erişebilirsiniz. Avrupa Dayanışma Programı altında yer alan projelerin başvuru formlarına Avrupa Dayanışma Programı Formlar sayfasından erişebilirsiniz.KA 2 Projesi Nedir?
Bu fırsat, yükseköğretim, okul eğitimi, mesleki eğitim, yetişkin eğitimi, gençlik alanında eğitim verenlerin ortaklık projeleri yoluyla öğrenme ve öğretme faaliyetlerine katılmalarını sağlar.
KA122 Projesi Nedir?
Yetişkin Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri (KA122-ADU): Erasmus+ deneyimi sınırlı olan ve az sayıda faaliyet yürütmeyi planlayan kuruluşlar için bir fırsattır. Yetişkin Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonu olmayan kuruluşlar için uygundur.Erasmus Dil Sınavı ne zaman 2021?
Sınav, 25 Nisan 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Adaylar, tercih edecekleri 5 dilden sadece birisinden çevrimiçi sınava katılabilirler. Dikkat! 2021-2022 Erasmus Güz Dönemi Hareketliliği için düzenlenmiş bir önceki sınava giren adaylar, bu sınava başvuramazlar.