Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İşyeri kurşunlayan çete üyeleri yakalandı! Yakalanan şüphelinin evinde 11 keleş 3.5 kilo kokain çıktı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

İşyeri kurşunlayan çete üyeleri yakalandı Yakalanan şüphelinin evinde 11 keleş 35 kilo kokain...webp

Adresin çete üyelerinin deposu olarak kullanıldığı değerlendiriliyor. Asayiş Şube Müdürlüğüne yaptığı ziyarette konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız; " İstanbul'un huzuru Türkiye'nin huzuru anlayışı ile 7-24 sahada mücadele vermekteyiz. Esenyurt ilçemizde kurşunlamalalara yönelik operasyonlarda 11 Kaleşnikof 6 tabanca 3.5 kilo kokain ele geçirildi. İstanbul Huzuru için çalışmamaya devam edeceğiz" dedi.

Beylikdüzü'nde bir işyerine 15 Şubat gecesi silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken işyerine çok sayıda mermi isabet etti. Saldırıdan kısa bir süre sonra işyeri sahibinin telefonuna yurtdışı kayıtlı bir numaradan arama geldi. Aramda kendilerini suç örgütü üyesi olarak tanıtan kişiler kurşunlama anına dair video gönderip, 10 milyon lira haraç istediler. İş adamının oğlunun fotoğrafını da göndererek oğlunu seviyorsan bizimle iletişime geç dediler. Haracı vermezlerse saldırıların devam edeceğini belirttiler.
ADIM ADIM İZ SÜRDÜLERGelen tehdit mesajlarının üzerine, çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri incelenen kamera görüntülerinden şüphelilerin geldikleri güzergah tespit edildi. Ekipler önce olayda kullanılan motorun plakasını ardından motorun yerini belirledi. Adım adım iz süren Gasp Büro dedektifleri iki şüphelinin kimliğini tespit etti.11 KELEŞ BULUNDU

ADIM ADIM İZ SÜRDÜLER

ADIM ADIM İZ SÜRDÜLER​

Gelen tehdit mesajlarının üzerine, çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri incelenen kamera görüntülerinden şüphelilerin geldikleri güzergah tespit edildi. Ekipler önce olayda kullanılan motorun plakasını ardından motorun yerini belirledi. Adım adım iz süren Gasp Büro dedektifleri iki şüphelinin kimliğini tespit etti.

11 KELEŞ BULUNDU

11 KELEŞ BULUNDU​

Yapılan çalışmalarda, kimlikleri ve adresleri tespit edilen şüphelileri yakalamak için geçtiğimiz ay eş zamanlı operasyon düzenlendi. İki şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin yakalandığı adreste çıkan malzemeler polis ekiplerini bile şaşkına çevirdi. Adreste yapılan aramada 11 adet Kaleşnikof silah 580 adet o silahlara ait mermi 3 kiloya yakın uyuşturucu madde olan kokain ve çok miktarda farklı uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

İL MÜDÜRÜ AÇIKLADI

İL MÜDÜRÜ AÇIKLADI​

Asayiş Şube Müdürlüğü'nü ziyarete gelen İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamada;" İstanbul'un huzuru Türkiye'nin huzuru anlayışı ile 7-24 sahada mücadele vermekteyiz. Esenyurt ilçemizde kurşunlamalalara yönelik operasyonlarda 11 Kaleşnikof 6 tabanca 3.5 kilo kokain ele geçirildi. İstanbul Huzuru için çalışmamaya devam edeceğiz" dedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Haberde yaşanan olaylar oldukça üzücü ve endişe verici. Çete üyelerinin işyerine düzenlediği silahlı saldırı ve iş adamının haraç tehditleriyle karşı karşıya kalması gerçekten korkutucu. Ancak güvenlik güçlerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde şüphelilerin kimlikleri tespit edilerek yakalanmaları olumlu bir gelişme.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın açıklamaları da önemli, çünkü şehirdeki huzur ve güvenliğin sağlanması için yoğun bir çaba harcanması gerektiğini vurguluyor. Ele geçirilen silah ve uyuşturucu maddeler de ciddi bir tehlikenin önlenmesine yardımcı olmuş.

Güvenlik birimlerinin titiz çalışmaları ve halkın da işbirliği sayesinde suç örgütleri ve çetelerle etkin bir mücadele iddiasının sürdürülmesi önemlidir. Umuyoruz ki bu tür olumsuz olaylar yaşanmayacak ve şehirdeki huzur devam edecektir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri