Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sonerbozkurt35

Program İstek Üzerine Adım-Adım Python ile Panel Tarama Resimli Anlatım ve SonerBozkurt_35 Panel Tarama Programı

sonerbozkurt35

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin...

(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
133
Sevgili Forumdaşlar;

Moderatör arkadaşlar ellerinde bulunan tarama programlarını istifadelerinize sunuyor, fakat birçok arkadaşımız verilen bu Tarama Programlarını çalıştıramamaktan ve resimli bir anlatımın olmamasından yakınıyor. Bu nedenle bende katkım olması ve sizlerinde ''Beceremiyorum'' dememeniz için gayet açık ve resimli bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Bu konu ile alakalı bende profesyonel değilim herhangi bir yerden yardım almadan sadece kendi çabalarım ve araştırmalarımla deneme yanılma yöntemi ile öğrenmiş bulunmaktayım.
Bir eksiğim ve hatam olursa şimdiden affola...

Python Programını yüklediğinizi varsayarak anlatımıma başlıyorum...

Öncelikle Altta Vermiş Olduğum Link'ten Panel Tarama Programını Dosya olarak indirin

Rar Şifresi yoktur direkt olarak masaüstüne çıkarın.
ADIM-1
Alttaki resimde paylaştığım gibi bir dosyanın masaüstüne çıkması lazım
ADIM-1.png

ADIM-2
Masaüstüne çıkardığınız dosyayı açın, İçinde ''COMBO'', ''HİTS'' ve Tarama Programı'nı göreceksiniz.

ADIM-2.png

Combo Taramada kullanacağınız User:Pass şeklinde kullanabileceğiniz Panel Kullanıcısı ve Şifrenin bulunduğu Dosyadır.
Sizinle paylaştığım Combo dosyasının içinde örnek bir list var, fakat siz @osmanke nin paylaşımlarını yaptığı comboları indirerek bu dosya içine atıp kullanabilirsiniz..
Hits Klasörü tarama sonucunda bulunan panel linklerinin m3u url'lerini size depolayan yerdir.
SonerBozkurt_35_Hızlı_m3uTara ise Tarama Programı'nın kendisidir.

ADIM-3

Tarama Programını SonerBozkurt_35_Hızlı_m3uTara TIKLAYIP çalıştırın. Sizi aşağıdaki gibi bir görüntü karşılayacak. Burada taratacağınız panel için hangi COMBO'yu kullanmak istiyorsanız onun başındaki rakamı girin ve ENTER tuşuna basın.

ADIM-4.png

ADIM-4

Sırada çıkan ekran'da elinizdeki paneli taratmak için kullanmak istediğiniz BOT sayısını girmenizi isteyecek, Buraya 1- 15 arası bir rakam girebilirsiniz, Ben 5 Kullanmanızı tavsiye ederim kendim genelde 5 Bot kullanıyorum. Sizinde 5 yazdığınızı farzediyorum. 5 Yazıp ENTER tuşuna basın...

ADIM-5.png

ADIM-5

Bu ekranda sizden taratmak istediğiniz panelin url adresiniz girmenizi isteyecek Ben Örnek Olarak Birtane Girdim....
ÖRNEK : Panel url nizi girdikten sonra ENTER tuşuna basın....

ADIM-6.png

ADIM-6

Son olarak çıkan bu ekranda Programın bulduğu panellerin Kategorilerinin gösterilmesini isteyip istemediğiniz sorulacak. Eğer tüm kategorileri görmek istiyorsanız 1 (EVET) İstemiyorsanız 2 (HAYIR) yazarak devam etmelisiniz. Bu sizin seçiminize bağlı...
Seçiminizi yaptıktan sonra ENTER tuşluyorsunuz...

ADIM-7.png

ADIM-7

Ve FİNAL Tüm adımları eksiksiz tamamladıysanız aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşacaksınız. Bu şekilde bir ekran geldiyse tarama başladı demektir. Süre kullandığınız COMBO nun büyüklüğüne ve hızınıza göre değişebilir, bu arada bulunanları da anlık olarak ekranda görebilirsiniz. Tarama bittiğinde HİTS Klasörünüzü açarsanız bulunan Panel Url lerini bulabilirsiniz... Tarama esnasında HİTS yazan bir satır var o satırda herhangi bir rakam var ise o rakam tarama esnasında bulduğu Panel sayısıdır...

ADIM-8.png

Benden Bu Kadar Arkadaşlar Aklımın Yettiği Kadar Yardımcı Olmak İstedim. Daha ileriki seviyede anlatımlar Usta işidir.....Hepinize İyi Taramalar ;)

Son düzenleme:
detaylı ve güzel olmuş..
teşekkürler..

gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz..
bu config temiz..
yönlendirme veya veri takibi yok..

Son düzenleme:
detaylı ve güzel olmuş..
teşekkürler..

gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz..
bu config temiz..
yönlendirme veya veri takibi yok..
İşte bu kadar şimdi çok rahatladım başta da belirttiğim gibi Profesyonel değilim içeriğinde herhangi gizli bir takip veya yönlendirme olup olmadığı hakkında bilgim yoktu.
Bu arada herhangi bir eksiğim varsa lütfen deneyimli arkadaşların bu eksikliği tamamlaması konunun tam olarak anlaşılmasını sağlayacaktır.

soner ustam..
paylaşımlarınız çok güzel ve düzgün ..

öyle python configler gördümki..
adamın özel deposuna , telegrama gidiyor.....yada py configteki kodla bilgisayarından veri çekiyor..

soner ustam..

adamın özel deposuna , telegrama gidiyor.....yada py configteki kodla bilgisayarından veri çekiyor..
Doğrudur usta temiz olmasına çok sevindim

Merhaba,

Panel tarama işlemine başlamadan önce Python'u yüklediğiniz ve verilen programı indirip çıkardığınızı varsayarak ilerleyelim.

1. İndirdiğiniz dosyayı çıkarmak için indirme işlemini gerçekleştirin ve dosyayı masaüstüne çıkarın.
2. Dosyayı çıkardıktan sonra masaüstünde "sonerbozkurt_paneltarama" adında bir klasörün oluştuğunu göreceksiniz.

Öneriler:
- İndirdiğiniz programı güvenilir kaynaklardan indirin ve programın işletim sistemine uygun olduğundan emin olun.
- Panel tarama işlemlerinde dikkatli olun ve yasalara uygun şekilde hareket edin.
- Python programını sorunsuz bir şekilde yüklediğinizden emin olun.

Başlarken yaşadığınız herhangi bir sorunla ilgili detay verebilirseniz yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. İyi taramalar dilerim!

Usta çok teşekkür ederim.

teşekkürler

soner ustam..

RAT gibimi ?

Peki bu değişen paneli nasıl bulabiliyoruz sona kadar herşey harika ama bizim esas olarak anlamak istediğimiz değişen paneli bu programla nasıl buluyoruz. Bu progarm daha çok aktif olan şifre ve kullanıcı adlarını bulmaya yarıyor gibi. Panelle alakalı olan kısmını da anlatabilecek var mı acaba.

Combo seçimi ok,diğer adımda boot sayısını girince py kapanıyor.(1-15 arası ne girersem gireyim).bir yerde küçük bir hata var sanki ...

Combo seçimi ok,diğer adımda boot sayısını girince py kapanıyor.(1-15 arası ne girersem gireyim).bir yerde küçük bir hata var sanki ...
@abtani Program ile ilgili herhangi bir hata yok çünkü sürekli tarama yapıyorum sizden kaynaklı olabilir
Peki bu değişen paneli nasıl bulabiliyoruz sona kadar herşey harika ama bizim esas olarak anlamak istediğimiz değişen paneli bu programla nasıl buluyoruz. Bu progarm daha çok aktif olan şifre ve kullanıcı adlarını bulmaya yarıyor gibi. Panelle alakalı olan kısmını da anlatabilecek var mı acaba.
@aloneheart75 bu program elimize geçirdiğimiz panellerdeki kullanıcıları bulmaya yarıyor. Sizin bahsettiğiniz program Yan Panel bulma programı onu da yakında paylaşacağım

@abtani Program ile ilgili herhangi bir hata yok çünkü sürekli tarama yapıyorum sizden kaynaklı olabilir

@aloneheart75 bu program elimize geçirdiğimiz panellerdeki kullanıcıları bulmaya yarıyor. Sizin bahsettiğiniz program Yan Panel bulma programı onu da yakında paylaşacağım
Ben de hata nerede olabilir diye soruyorum zaten,py açılıyor,combo seçiyorum ok,boot kısmını gelindiğinde sayı giriyorum,kapanıyor.Python kaynaklı olsa sanırım hiç açmazdı.Bakalım başkalarında bu hata olacakmı.

@abtani py sürümünü değiştirerek tekrar dene istersen

Py de problem yok bazı py ler büyük comboları kaldıramadıgı için kapanıyor ama bunda ben problem görmedim

@abtani py sürümünü değiştirerek tekrar dene istersen
Sorun çözüldü,şöyleki sizin programa eklediğiniz combo seçilip boot sayısı girince kapandı.Fakat sizin comboyu 2 ye bölünce çalıştı.İlginç olan satır sayısı sizin combonun iki katı olan başka combo de denedim o da çalıştı.Py ve combo için tekrar teşekkür ederim.
NOT:Sizin verdiğiniz combo satırlarını artan olarak sıraladım,en üstte boş bir satır vardı,sildim,bu şekilde de çalıştı.Aynı şekilde sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olur sanırım.

Son düzenleme:
Ben arama yaptırdım dakikalar sürdü ama combo kısmına gelince yeni bi şey bulamadım bu neden kaynaklı olabilir acaba. Programda yüklemeyi unuttuğum bir şey mi oldu acaba.

Ben arama yaptırdım dakikalar sürdü ama combo kısmına gelince yeni bi şey bulamadım bu neden kaynaklı olabilir acaba. Programda yüklemeyi unuttuğum bir şey mi oldu acaba.
Aradığınız panelde kullandığınız comboda sizin kullanıcı adı ve şifresi olan yokmuş demek ki.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri