Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstek, Öneri ve Talepleriniz İçin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
64
Sevgili Frmsitesi ailesi, forum sitemiz henüz geliştirme ve talep toplama aşamasında olduğundan dolayı forum ile ilgili talep ve önerilerinizi aşağıda yer alan foruma konu açıp bizlere iletebilirsiniz.

merhaba

Sitenizde program paylaşım kısmı göremedim
Örnek : Program arşivi altında İşletim sistemleri, Apk android programlar, Web scripthleri tarzında gibi

sizin için uygunsa bu tarz eksikleri ekleme şansınız var mı?

Sevgili Frmsitesi ailesi, forum sitemiz henüz geliştirme ve talep toplama aşamasında olduğundan dolayı forum ile ilgili talep ve önerilerinizi aşağıda yer alan foruma konu açıp bizlere iletebilirsiniz.
Sitede m3u indirmek için bana rütbeleri verin yoksa burda ben birşey indiremem o zamana giderim

Sitede m3u indirmek için bana rütbeleri verin yoksa burda ben birşey indiremem o zamana giderim
değerli kardeşim,
burası bir paylaşım forumu paylaşımları görebilmen için yapman gereken sadece paylaşıma beğeni bırakman bu kadar basit

Moderatör tarafında düzenlendi:
değerli üyemiz..

Sebo

paylaşımları görebilmek ve indirmek için..
Like
yazılı yere tıklayın..
rütbe ( statü ) almak için..
forumda azda olsa paylaşım yapman ve formumuza destek vermen lazım..

Son düzenleme:
değerli arkadaşlarım..
lütfen tanıdıklarınızı..

davet bağlantısı ile çağırın..
üye sayımız çoğaldıkça..
paylaşım ve hizmet kalitemiz artar..
sizler daha çok faydalanırsınız..

İptv panellerin yan panellerini kolayca bulabilmek için en gerekli programı ve bu programda izlenmesi gereken adımları yeni başlayanların anlayabileceği şekilde anlatabilecek bir arkadaş varsa bize anlatabilir mi? Check server ve viewdns programları bu iş için çok hafif kalıyor. Çoklu DNS veyahut Cloudfare deki gizli panelleri nasıl bulabiliyorsunuz bunu detaylı bir şekilde anlatırsanız çok makbule geçer. Eskiden http://ipv4info.com/ programı gerçekten çok faydalı bir programdı bunun gibi işi kolaylaştıran bir program mevcutsa onu paylaşırsanız çok teşekkür ederim.

Merhaba,

http://ip185.ip-135-125-197.eu:8080 bu adresten çalışan uzun süreli ve çoklu kullanıcılı adres var mı

forumdaki ücretsiz paylaşımlardan faydalanabilirsiniz..
özel istekte bulunmak için..
Destek Üyelik lazım..

Destek Üyelik
Aylık 100,00 ₺

100 tl. ile ne alınır..​

1 adet lahmacun,
veya
1 paket sigara,

Son düzenleme:
http://electrontv.online:80 / ustalarım rica etsem yandaki adresi tarayıp çalışanları paylaşırmısınız.

Destek Üyelik lazım..

Destek Üyelik
Aylık 100,00 ₺

100 tl. ile ne alınır..​

1 adet lahmacun,
veya
1 paket sigara,

Son düzenleme:
Destek Üyelik lazım..

Destek Üyelik
Aylık 100,00 ₺

100 tl. ile ne alınır..​

1 adet lahmacun,
veya
1 paket sigara,
Usta Lahmacun 120 TL 100 Tl ye anca çorba içer insan.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri