Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İşte Gidiyorum Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
18.527
İşte Gidiyorum Şarkı Sozleri
Kazım Koyuncu İşte Gidiyorum Şarkısının Sozleri
İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı donmeden
Şikayet etmeden
Hicbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, gormeden gidiyorum
Ne kusluk var ne pişmanlık kalbimde
Yuruyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum
Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gonulkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sonmeden gidiyorum

Bu şarkı sözleri, Kazım Koyuncu'nun "İşte Gidiyorum" adlı şarkısına aittir. Şarkıda aşkın sona ermesi ve ayrılığın hüznü anlatılmaktadır. Şarkı sözlerinde ayrılık kararını veren kişinin duyguları ve içsel çatışmaları dile getirilmiştir. Ayrılık acısıyla yüzleşmek, kararlılıkla ayrılma sürecini yaşamak ve geride bırakılan anılarla yola devam etme teması işlenmiştir.

Kazım Koyuncu'nun özgün müzik tarzıyla ve içten yorumuyla dinleyicilere duygusal bir deneyim yaşatan bu şarkı, ayrılık acısını dolaysız ve derinden hissettiriyor. Şarkının sakin ve hüzünlü melodisi, sözlerle bütünleşerek dinleyiciyi etkilemeyi başarıyor. Aynı zamanda şarkının sözlerinde ayrılık sonrası yaşanan boşluk, sessizlik ve yalnızlık duygusu da işlenmiştir.

İşte Gidiyorum şarkısı, Kazım Koyuncu'nun ruhunu ve duygularını müzikle en iyi şekilde ifade ettiği şarkılardan biridir. Dinleyicilerin hayatlarında iz bırakan, derin duygulara hitap eden bu şarkı, ayrılık acısını tatlı bir hüzünle dinleyicilerle buluşturuyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri