S
SoruCevap
Misafir
Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı pirinç
2 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığından az karabiber
2 tane sarımsak
Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanakların köklerini kesin ve doğrayın.
Çamurları gidene kadar 7-8 sefer suda yıkayın.Suda bekletin.
Tencereye sıvı yağı dökün, 2 adet soğan doğrayın, 2 tane sarımsak rendeleyin ve sıvı yağda kavurun.
1 yemek kaşığı salça koyun, tuzu ve karabiberi ekleyip kavurun.
Ispanakları koyun 1 yemek kaşığı pirinç ekleyin, kısık ateşte pişirin.
Ortalama 20-25 dakikada pişecektir afiyet olsun.
Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı pirinç
2 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığından az karabiber
2 tane sarımsak
Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanakların köklerini kesin ve doğrayın.
Çamurları gidene kadar 7-8 sefer suda yıkayın.Suda bekletin.
Tencereye sıvı yağı dökün, 2 adet soğan doğrayın, 2 tane sarımsak rendeleyin ve sıvı yağda kavurun.
1 yemek kaşığı salça koyun, tuzu ve karabiberi ekleyip kavurun.
Ispanakları koyun 1 yemek kaşığı pirinç ekleyin, kısık ateşte pişirin.
Ortalama 20-25 dakikada pişecektir afiyet olsun.
Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı