Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İşler Gucler Dizisi Doktor Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
İşler Gucler Dizisi Doktor Şarkı Sozleri
İşler Gucler Dizisi Doktor Şarkısı
Caresiz derdimin sebebi belli
Dermanı yaramda arama doktor
Şifa bulmaz gonlum senin elinden
Boşuna benimle uğraşma doktor
Aşk yarasıdır bu ilac kapatmaz
Verdiğin teselli beni avutmaz
Dermanı yardadır sende bulunmaz
Boşuna benimle uğraşma doktor
Dokunma, dokunma
Benim Gonul Yarama
Dokunma Doktor
Bedenimde değil kalbimde derdim
Tek alışkanlığım bir zalim sevdim
Sen cekil yanımdan sevdiğim gelsin
Boşuna zamanı harcama doktor

Bu şarkının sözleri duygusal ve derin anlamlar taşıyan etkileyici bir temaya sahip. Şarkıda kırılan bir kalbin acısını ve sevdiği kişinin veremeyeceği ilacın doktordan beklendiği vurgulanmış. Aşkın yaralarıyla başa çıkmak için sığınma yerinin sevgili olduğu belirtilmiş. Şarkının genelinden anladığım kadarıyla, doktordan çok sevgilinin sağaltıcı gücüne ihtiyaç duyulduğu ve onun yokluğunda acının arttığı anlatılmış.

Sözlerde aşk acısının derin izler bıraktığı ve yara almış bir kalbin sadece sevgilisi tarafından iyileştirilebileceğine vurgu yapılıyor. Şarkının akıcılığı ve dokunaklı melodisiyle birleştiğinde dinleyiciye duygusal bir yolculuk yaşatabileceği düşünülebilir.

Bu şarkı, aşkın zorluklarını ve kalpte açılan yaraları yalnızca sevgilinin iyileştirebileceği temasını güçlü bir şekilde işliyor. Dinleyenlerin içsel duygularına hitap edebilecek derinlikte bir eser olduğunu söyleyebilirim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri