Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Program IPTV TOOLS BY MANZERA AYENNA Tarama-check etme-mac ve m3u tarama

uzaklardan

Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
135
Programları sanal ortamda kurup kullanmanız verimlilik acısından tavsiye edilir.

Programı indir yazısına tıklayıp indirin
rar şifresi 123
bilgisayarınızda antivirüsünüz virüs diye görebilir ona göre kalkanları gecici devredışı bırakıp kullanın
1743012632853.png 1743012676962.png1743012693793.png

İndir

Son düzenleme:
emeğinize sağlık

Ekran görüntüsü 2025-03-26 230516.png
Kardeşim siz kendiniz kontrol ettiniz mi bilmiyorum ben bunu dün yüklemeyi denediğimde bilgisayardaki sistem dosyalarına girmeye çalıştı hatta yüklemeyi iptal et dedim üst üste sürekli ekranda yükleme ekranı aralıksız gidip geldi bende en son bilgisayarı kapatıp tekrar başlattım.

Ekli dosyayı görüntüle 164
Kardeşim siz kendiniz kontrol ettiniz mi bilmiyorum ben bunu dün yüklemeyi denediğimde bilgisayardaki sistem dosyalarına girmeye çalıştı hatta yüklemeyi iptal et dedim üst üste sürekli ekranda yükleme ekranı aralıksız gidip geldi bende en son bilgisayarı kapatıp tekrar başlattım.
ben kullanıyorum acıklamada okuduysanız virüs olarak görür antivirüsünüz diye yazdım zaten setup dosyası yok direk çalışır. Sonucta crackli program tavsiyem pc nizde güvenmiyorsanız pc nizde sanal işletin sistemi kurup orda deneyin

Estağfirullah kardeşim yanlış anlamanı istemem güvenmediğimden değil dün başıma gelen olayı anlatmak istedim şimdi tekrar açacağım sorun değil en fazla format atarız ;)

Ekran görüntüsü 2025-03-26 234354.png
Açtım fakat programda bir anormallik var ekran görüntüsünü attım yazılar üst üste çıkıyor sizce neden olabilir

Alttaki gibi cıkıyor ise normal, bu resim de benim pc deki görüntü

photo_2025-03-27_17-07-51.jpg

Alttaki gibi cıkıyor ise normal, bu resim de benim pc deki görüntü

Ekli dosyayı görüntüle 169
senin paylaştığın resim ile bende çıkan farklı :) senin program da herşey açık görünüyor benimkinde ise üst üste gelmiş durumda o şekilde idare etmeye çalışıyorum ama neden bu şekilde olduğunu anlayamadım

senin paylaştığın resim ile bende çıkan farklı :) senin program da herşey açık görünüyor benimkinde ise üst üste gelmiş durumda o şekilde idare etmeye çalışıyorum ama neden bu şekilde olduğunu anlayamadım
antivirüs acık mı? yada güvenlik duvarı acıksa belki ondan olabilir

windows defender kullanıyorum kapatıp tekrar deneyeyim

çözdüm kardeşim ekran ölçeklendirmesini %150 yapınca düzeldi :) Yaşlılık başa bela imiş. Daha iyi görebilmek için %200 yapmıştım

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri