Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

T

Hazır Lavaştan Kayseri Yağlaması

T

theking

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
0
Yaş
36
Credits
0
Hazır Lavaştan Kayseri Yağlaması Tarifi İçin Malzemeler
8 adet hazır lavaş
İç harcı için;
350 gram kıyma
6-7 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2 adet orta boy soğan
1 diş sarımsak
3 adet domates
Tuz
Karabiber
Yarım çay bardağı su
Yarım yemek kaşığı salça
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Üzerine serpmek için;
Maydanoz

Hazır Lavaştan Kayseri Yağlaması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak bütün sebzelerimizi küçük küçük doğrayalım. Önce kıymamızı tavada tane tane olana kadar kavuralım. Ardından soğanı ve biberleri katıp, öldürelim.
Yağı şimdi ekleyip, domateslerimizi baharatlarını koyup öldükten sonra salçamızı ekleyelim. 15 – 20 dakika kadar pişirelim, içimiz hazır.
Şimdi lavaşlarımızı alıp, tek tek bu sosumuzun içine altını bir defa üstünü bir defa iyice içine bastırıp, geniş bir tabağa koyalım.
Üzerine bir kat kıyma ve diğer lavaşlarımızı aynı şekilde yapmak üzere lavaş kıyma- lavaş kıyma olarak üst üste düzelim.
En son sıramız kıyma gelecek şekilde bitirelim üzerine doğranmış maydanozları serpip sıcak olarak servis edelim. Afiyet olsun
Hazır Lavaştan Kayseri Yağlaması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Similar threads Most view Daha fazlası

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri