S
SoruCevap
Havuçlu Kereviz Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk kereviz
1 orta uzunluk havuç
Yarım elma
3 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytin yağı
1 su bardağı yoğurt
5-6 yemek kaşığı mayonez
6-7 kök dere otu
Yarım çay bardağı çekilmiş ceviz
Havuçlu Kereviz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kerevizimizi, havucumuzu ve elmamızı rendeliyoruz. Hepsini alacak bir tavada zeytin yağında hafif kavuruyoruz.
Küçük küçük doğradığımı sarımsakları tavaya alıp, karıştıralım. Tavanın altını kapatalım ve soğumaya bırakalım.
Bir kase içerisine yoğurdu, dereotunu mayonezi ekleyip karıştıralım.
Kereviz karışımını servis tabağına alıp üzerine yoğurt karışımını ve cevizi ekleyelim ve son kere daha karıştıralım vee hazıırrr. Afiyet olsuuuunnn.
Havuçlu Kereviz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 orta uzunluk kereviz
1 orta uzunluk havuç
Yarım elma
3 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytin yağı
1 su bardağı yoğurt
5-6 yemek kaşığı mayonez
6-7 kök dere otu
Yarım çay bardağı çekilmiş ceviz
Havuçlu Kereviz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kerevizimizi, havucumuzu ve elmamızı rendeliyoruz. Hepsini alacak bir tavada zeytin yağında hafif kavuruyoruz.
Küçük küçük doğradığımı sarımsakları tavaya alıp, karıştıralım. Tavanın altını kapatalım ve soğumaya bırakalım.
Bir kase içerisine yoğurdu, dereotunu mayonezi ekleyip karıştıralım.
Kereviz karışımını servis tabağına alıp üzerine yoğurt karışımını ve cevizi ekleyelim ve son kere daha karıştıralım vee hazıırrr. Afiyet olsuuuunnn.
Havuçlu Kereviz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı