Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Hatice Ayrılık Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
21.613
Hatice Ayrılık Şarkısı Sozleri
Ozledim; yakar beni hasretin
Bırakıp gittin gelmiyor haberin
Bilirsin beklerim yıllarca
Bıkmadan usanmadan saclarım ağarsa da
Gercek zor belki de imkansız
Ağlayan gozlerim sızlayan yureğim
Bekledim gelmedin gozbebeğim
Cok uzadı bu ayrılık
Canım bana da yazık
Hadi don gel evine
Belki cok guclu bir kadınım
Senin gozunde canım
Ama bir yanım yarım
Cok uzadı bu ayrılık
Canım bana da yazık
Hadi don gel evine
Belki cok guclu bir kadınım
Senin gozunde canım
Ama bir yanım yarım

Bu şarkı sözleri ayrılığı ve özlemi anlatıyor. Bir sevgilinin ayrılması sonucunda yaşanan hasret ve bekleyiş duyguları üzerine yoğunlaşıyor. Sevilen kişinin dönmesini umarak yıllarca beklemek, ağlayan gözler ve sızlayan yürek ile ayrılığın zorluğu vurgulanmış. Şarkının sözlerinde içsel bir boşluk ve eksiklik hissi de anlatılmış. İyi veya kötü günlerde yanında olmayan sevgilinin dönüşü bekleniyor ancak belirsizlik ve karmaşa içinde bir umutsuzluk da hissediliyor. Bu şarkı, ayrılık acısını derin duygularla işleyen ve yaşanan hisleri yansıtan dokunaklı bir eser olarak nitelendirilebilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri