S
SoruCevap
Hardal İle Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Gereçler
2 su bardağı yoğurt (koyu yerinden)
2 adet salatalık
2 adet sarımsak
3 yemek kaşığı hardal
1 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
Yarım su bardağı doğranmış dereotu
1-2 damla limon
Hardal İle Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Bir kasede,yoğurt,rendelenmiş sarımsak, hardal,mayonez,ve tuzu ekleyip çırpıyoruz.
Doğranmış salatalık dereotunu ekleyip karıştırdıktan sonra servis tabağımıza alıyoruz.
Üzerine zeytinyağı ile afiyetle tüketiyoruz
Hardal İle Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı yoğurt (koyu yerinden)
2 adet salatalık
2 adet sarımsak
3 yemek kaşığı hardal
1 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
Yarım su bardağı doğranmış dereotu
1-2 damla limon
Hardal İle Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Bir kasede,yoğurt,rendelenmiş sarımsak, hardal,mayonez,ve tuzu ekleyip çırpıyoruz.
Doğranmış salatalık dereotunu ekleyip karıştırdıktan sonra servis tabağımıza alıyoruz.
Üzerine zeytinyağı ile afiyetle tüketiyoruz
Hardal İle Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı