Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hande yener bir bela şarkı sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
20.269
bir bela şarkı sozu
Gunler alıyor bazen anlaması
benle kotu birşey paylaşır gibisin
kime kalıyor zordur anlaması
sende derdini saklayan birisin
Gece sever huzunleri
vardır yine bir bildiği
yağmurumdum yavaş yavaş deniyorum
Yakıp yine ışıkları
ararmısın o gunleri
bitiyor artık ve bunu cok net goruyorum
Hickimseyi seninle aynı tutmak olurmu
aşk bir keredir bir sonraki aynı yeri bulurmu
yuruyerek gidiyorum hic acelem yok ayrılığa
seninkisi bitmiş olabilir benim duygum bir bela
Gunler alıyor bazen anlaması
benle kotu birşey paylaşır gibisin
kime kalıyor zordur anlaması
sende derdini saklayan birisin

Bu şarkı sözleri Hande Yener'e ait "Bir Bela" şarkısından alınmıştır. Şarkının genel olarak bir ayrılık temasını işlediği sözlerde, içsel çekişmeler, duyguların karmaşıklığı ve geçmişe özlem gibi konular işlenmektedir. Ayrıca "aşk bir keredir bir sonraki aynı yeri bulur mu" gibi aşkın tek seferlik bir deneyim olduğu ve tekrarının mümkün olup olmadığıyla ilgili düşünceler de dile getirilmiştir.

Şarkıda duygu yüklü bir atmosfer yaratılarak melankolik bir hava oluşturulmuş. Anlatılan duyguların hüzünlü bir şekilde ifade edildiği parçada, geçmişe dair özlem ve ayrılığın verdiği acı teması ön planda tutulmuş.

Hande Yener'in sempatik ve güçlü sesiyle eşlik ettiği "Bir Bela" şarkısı, dinleyicilerde derin duygular uyandırabilmektedir. Ayrıca şarkının etkileyici melodisi de sözlerle bütünleşerek dinleyicilere güçlü bir müzikal deneyim sunmaktadır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri