Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hamsi Sarma

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Hamsi Sarma Tanımı İçin Gereçler
1 kg hamsi
Arpacık soğan
4-5 tane sarımsak
Küçük kereviz sapı
Kırmızı biber
4-5 tane mantar
Zeytinyağ
Mısır unu
Kırmızı biber
Karabiber
Tuz

Hamsi Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
1 kg hamsi yıkayıp süzüp kılçıklarını çıkartın. Mısır ununun içine çay kaşığı ucu ile karabiber, kırmızı biber koyun.
Hamsinin dış tarafını mısır unu ile unlayıp ucundan başlayarak sarın.
Kimilerinin içine kabuğunu soyduğum bir dilim mantar koydum, kimileri boş yağlı kağıtlı reaksiyonun üzerine dizdim.
Ortalarına arpacık soğan, sarımsak, tarhanalık kırmızı biber koydum.
Kereviz saplarını üzerine koydum 4 yemek kaşığı zeytinyağı üzerine gezdirdim bu türlü 1 saat beklettim evvelce ısıtılmış fırında 200 derece pişirdim.
Hamsi Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri