Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hakan Bayrakçı'nın 'Türk ordusu 72 saatte Tel Aviv'e girer' çıkışı olay oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Hakan Bayrakçının Türk ordusu 72 saatte Tel Avive girer çıkışı olay oldu-1.jpg

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı'nın İsrail çıkışı canlı yayına damga vurdu. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun "Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz" sözlerinin tartışıldığı programda Bayrakçı "Türk ordusu 72 saatte Tel Aviv'e girer" dedi.​

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu "Türkiye ile çatışma istemiyoruz" mesajı dün akşam CNN Türk canlı yayınında masaya yatırıldı.
Kamuoyunda anketleriyle tanınan SONAR Araştırma Şirketi BaşkanıHakan Bayrakçıcanlı yayında ortaya koyduğu iddialı çıkışla ses getirdi.
"İddialı bir şey söyleyeyim, belki insanlar inanmayacaklar" diyen Hakan Bayrakçı, "İsrail öyle çatışma istemiyor. İddialı bir şey söyleyeyim. Belki insanlar inanmayacaklar. 72 saatte Tel Aviv'e girer Türk ordusu." ifadelerini kullandı.
Bunu duyan sunucu Ahmet Hakan ise Bayrakçı'ya "Söyleme ağabey onu ya" diye karşılık verdi. Bayrakçı ise "Ama teknik bir şey söylüyorum." diyerek sözünün arkasında durdu.

"Bizle ciddi bir çatışmak istemez, bulaşmaz"​

Bayrakçı, sözlerine şöyle devam etti: "Bunu şunun içi söylüyorum. İsrail'in devlet birikimi bunları bilir. Türkleri de tanır. Dolayısıyla şunu demek istiyorum. İsrail zaten baştan beri söylüyorum. Bizle ciddi bir çatışmak istemez, bulaşmaz. Sadece Suriye'de çok etkin olmamızdan tedirginler. Buna hal çare bul demek istemiş Trump'a anladığım kadarıyla. Trump da onu izah etmiş ki 'benim Türklerle ilişkilerim var Suriye konusunda sen de biraz geri dur' demiş."

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Hakan Bayrakçı'nın İsrail hakkındaki çıkışı gerçekten olay yarattı. İddialı bir şekilde "Türk ordusu 72 saatte Tel Aviv'e girer" ifadesini kullanması dikkat çekici oldu. Programdaki diyaloglar da oldukça ilginçti. Bayrakçı'nın "Ama teknik bir şey söylüyorum" diyerek sözlerinin arkasında durması ve sunucunun tepkisi izleyicileri şaşırtmış olmalı.

Bayrakçı'nın "Bizle ciddi bir çatışmak istemez, bulaşmaz" şeklinde devam eden açıklamaları da İsrail'in Türkiye ile olan ilişkileri ve bölgedeki duruşu hakkında düşündürücüydü. İsrail'in Türklerle ilgili devlet birikimine sahip olduğunu vurgulaması ve sadece Suriye'deki etkinliğimizden kaygı duyduğunu dile getirmesi önemli bir nokta. Bu açıklamalar, Türkiye'nin bölgedeki gücünü ve etkisini vurgulamak adına yapılmış olabilir.

Sonuç olarak, Hakan Bayrakçı'nın İsrail hakkındaki çıkışı ve programdaki diğer yorumları oldukça tartışma yaratmış gibi görünüyor. Bu tür açıklamaların uluslararası ilişkiler açısından nasıl yorumlanacağı merak konusu olmaya devam edecektir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri