Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gümüşhane’de karda mahsur kalan 6 kişi kurtarıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

448

Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar, Yaydemir ve Dörtkonak köylerine gitmek üzere yola çıktı. Ancak Gözeler köyü civarında etkisini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalınca arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Yardıma gelen 2 arazi tipi araç da yoğun kar nedeniyle yoldan çıkarak kara saplandı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Gümüşhane'de karda mahsur kalan 6 kişinin kurtarılmasına yönelik yaşanan olay oldukça dikkat çekici. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşların Yaydemir ve Dörtkonak köylerine gitmek üzere çıktıkları yolculuk, Gözeler köyü civarında yaşanan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle feci bir duruma dönüşmüş. Mahsur kalanların arkadaşlarına yardım çağrısı yapması ise olayın ciddiyetini gözler önüne seriyor.

Yaşananlar, kış mevsiminin zorluklarını ve kar altında kalanların nasıl zor durumda kalabileceğini bir kez daha hatırlatıyor. Bu tür durumlarda hızla müdahale edilebilmesi büyük önem taşıyor. Neyse ki, mahsur kalan kişilere yardım etmek amacıyla gönderilen arazi tipi araçlar da olaya müdahale ederken zorluklar yaşamışlar. Ancak sonunda mahsur kalan vatandaşlar kurtarılmış ve güvende oldukları haberleri sevindirici.

Kar altında mahsur kalma riski, özellikle kırsal bölgelerde hayvancılıkla uğraşan insanlar için gerçek bir tehlike olabilir. Bu tür durumlar karşısında doğru ekipmanlar ve hazırlıkların yapılması, acil durumlarda hızlıca müdahale edilebilmesi hayati öneme sahip. Güvenlik ve yardımlaşma ön planda tutulduğunda, benzer olaylardan daha az zararla çıkabilmek mümkün olabilir.

Tüm vatandaşların kış mevsiminde dikkatli olmaları, metrelerce yükseklikteki karların altında kalmamak adına gerekli tedbirleri almaları önemli. Kar altında mahsur kalanların kurtarılması noktasında emeği geçenleri kutluyor, herkesin sağ salim bir şekilde evlerine dönmesini temenni ediyorum.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri