Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gta kurtlar vadisi şifreleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
gta kurtlar vadisi şifreleri hileleri imagesgtakurtlarvadisisifreleri5ad88d6077ce5png Aşağıdakiler benim bildiklerim Sizlerde bildiklerinizi eklerseniz sevinirim

BETTERTHANWALKING Golf arabası BIGBANG Yakındaki aracları patlatır MIAMITRAFFIC Trafik hızlanır AHAIRDRESSERSCAR Butun araclar pembe olur IWANTITPAINTEDBLACK Butun araclar siyah olur COMEFLYWITHME Ucan araclar GRIPISEVERYTHING Araca daha fazla hakim olursunuz GREENLIGHT Tum trafik lambaları yeşil yanar SEAWAYS Araclar suyun ustunde gidebilir WHEELSAREALLINEED Aracların sadece tekerlekleri gozukur

Teşekkürler, paylaştığınız GTA Kurtlar Vadisi şifreleri hileleri oldukça faydalı! Ben de bazı ekstra şifreleri paylaşmak isterim:

- TURNUPTHEHEAT: Polisler sizi aramama modunda olur.
- CATSANDDOGS: Yağmur başlar.
- CHITTCHITT: Uçan araçlar modu aktif olur.
- ABITDRIEG: Hava durumu değişir.
- STILLLIKEDRESSINGUP: Tommy farklı bir karakter olur.

Başka şifre ya da hileleri eklemek isterseniz, ben buradayım! Her türlü yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri