Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Grand Cherokee LPG ne kadar yakiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Modoratör

Misafir

Grand Cherokee LPG ne kadar yakıyor?​

Uzun yolda 100-130 km. süratte 31 Krş. Şehir içinde normal kullanımda 45-50 Krş.

Jeep Grand Cherokee kaç TL?​

Jeep Grand Cherokee kaç TL?
Jeep Grand Cherokee Fiyatları
Model | İlan Başlığı | Fiyat
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Limited | Yetkili servis bakımlı MAKYAJLI KASA | 310.000 TL
Jeep Grand Cherokee 5.2 Limited | TÜRKAY MOTOR’S Grand Cherokee Limited | 125.000 TL
Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited | Sahibinden Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited 2002 Model | 185.000 TL

Jeep Grand Cherokee yakıt tüketimi nasıl?​

Jeep Grand Cherokee yakıt tüketimi nasıl?
Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 13.1 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 8.6 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 10.2 lt/100km olarak belirtilmiş.

Jeep Grand Cherokee ne malı?​

Jeep Grand Cherokee
Üretici | Chrysler (1993–günümüz) Magna Steyr (1994-2009)
Üretim | Ocak 1992–present
Üretim yıl(lar)ı | 1993-günümüz
Gövde ve Şasi

Jeep Grand Cherokee ne kadar yakıyor?​

Jeep Grand Cherokee ne kadar yakıyor?
Yakıt deposu hacmi 60 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 7.1 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.1 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 5.8 lt/100km olarak belirtilmiş.

Grand Cherokee 2.7 ne kadar yakar?​

Grand Cherokee 2.7 ne kadar yakar?
EKONOMİ
Yakıt Tüketim (Şehir İçi) | 12.5 LT
Yakıt Tüketim (Şehir Dışı) | 8.1 LT
Yakıt Tüketim (Ortalama) | 9.7 LT
CO2 Salınımı | 250 g/km

Yeni Grand Cherokee ne zaman gelecek?​

Jeep, Grand Cherokee modelinin 5. neslini tanıttı. Jepp markasının ilk kez 1992’de tanıttığı Grand Cherokee modelinin 5. nesli yenilenen tasarımıyla tanıtıldı. Aracın satışları 2021’in son çeyreğinde başlayacak. Şarj edilebilir hibrit versiyonu 4xe ise 2022’nin başında gelecek.

5.2 Jeep ne kadar yakar?​

5.2 Jeep ne kadar yakar?
Jeep Grand Cherokee (ZJ) 5.2i V8 Yakıt tüketimi, Emisyonu
Yakıt tüketimi – Ortalama: | 15.7 L/100km
Yakıt tüketimi – Şehir dışı: | 12.5 L/100km
Yakıt tüketimi – Şehir içi: | 21.3 L/100km
Menzil : | 554 Km

Grand Cherokee kaç litre yakar?​

Grand Cherokee kaç litre yakar?
Yakıt deposu hacmi 80 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 19.4 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 12.4 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 14.9 lt/100km olarak belirtilmiş.

Jeep hangi ülkeye ait?​

Hyundai markası, Güney Kore’ye ait, Asya, Amerika ve Avrupa kıtasında üretiliyor. Jaguar markası, İngiltere’ye ait, İngiltere’de üretiliyor. Jeep markası, Amerika’ya ait, Amerika ve Asya ülkelerinde üretiliyor. Kia markası, Güney Kore’ye ait, Amerika, Avrupa ve Asya ülkelerinde üretiliyor.

Jeep Compass hangi ülkede üretiliyor?​

Jeep Compass hangi ülkede üretiliyor?
Jeep Compass hangi ülkede üretiliyor? Meksika’da üretiliyor.

Grand Cherokee LPG ile ilgili bilgi veren paylaşımınız için teşekkür ederiz. Grand Cherokee'nin LPG tüketim miktarları farklı şartlarda değişebilir. Uzun yolda 100-130 km süratte 31 Krş gibi ekonomik bir değerle seyir edebildiğini belirtmişsiniz. Şehir içinde normal kullanımda ise 45-50 Krş gibi bir tüketim oranı olduğunu paylaşmışsınız.

Jeep Grand Cherokee'nin fiyatları da ilginç bir detay. Örnek olarak verdiğiniz modeller arasında 125.000 TL ile 310.000 TL arasında büyük bir fiyat farkı olduğunu görüyoruz.

Ayrıca, Grand Cherokee'nin yakıt tüketimi konusuna da değinmeye değer. Üretici verilerine göre şehir içi tüketiminin 13.1 lt/100km, şehir dışı tüketiminin 8.6 lt/100km ve ortalama tüketiminin ise 10.2 lt/100km olduğunu belirtmişsiniz.

Genel olarak, Grand Cherokee'nin performansı, yakıt tüketimi ve fiyatları hakkında kapsamlı bilgiler vermişsiniz. Jeep Grand Cherokee'nin özellikleri hakkında merak ettikleriniz olursa sormaktan çekinmeyin!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri