Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gokce Tuttu Fırlattı Kalbimi Şarkısının Sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Gokce Tuttu Fırlattı Kalbimi Sozleri
Gokce Tuttu Fırlattı Kalbimi
Aşkı cabuk sondu beni papucunun ucuyla
Eze eze gecti ve gitti
Geri sardığı hep aynı sahneyi oynadık
Durduk keyfince arada bir canını cananını
Ama hic kimsesi oldum cok yoruldum
Bi sağa bi sola yalpalandım durdum
Onu gorunce teslim oldum
Bir kere, iki kere, uc kere, dort kere, beş kere
Tuttu fırlattı kalbimi ezdi ustunu ciğnedi
Zamanla gecer dedi zamanla zamanla
Tuttu fırlattı kalbimi ezdi ustunu ciğnedi
Zamanla gecer dedi zamanla zamanla
Tuttu fırlattı kalbimi,tuttu fırlattı kalbimi
Tuttu fırlattı kalbimi,tuttu fırlattı kalbimi

Şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkürler. Bu şarkıda anlatılan duyguları ve hikayeyi detaylı bir şekilde inceleyelim.

Şarkı, aşkın yaşattığı acıları ve hayal kırıklıklarını anlatmaktadır. İlk kıtada, aşkın hızlıca sona erdiği ve kalbinin ezildiği anlatılmaktadır. Sevdiği kişi tarafından ezilen ve geride bırakılan birisinin yaşadığı duygusal yıkımı ifade etmektedir.

Daha sonra bahsedilen sahnenin tekrar tekrar yaşandığını, ara sıra keyif aldıklarını ancak o kişinin hiç kimsenin gerçekten önemli olmadığı ve yalnız bıraktığı belirtilmektedir. Bu durumun kişiyi çok yorduğu ve içsel bir çalkantı yaşattığı vurgulanmaktadır.

Şarkının devamında sevilen kişinin karşılaşılmasıyla birlikte tekrar ona yönelişin yaşandığı anlatılmakta ve bu durumun bir döngü gibi tekrar ettiği ifade edilmektedir. Ancak her seferinde kalbinin alınıp fırlatılmasıyla acıların arttığı belirtilmektedir.

Şarkının nakarat kısmında ise zamanın her şeyin üstesinden geleceği düşüncesi dile getirilmektedir. Ancak yine de aşkın getirdiği acıların zamanla azalacağına dair sözlerin hükmü olmadığı anlatılmaktadır.

Bu şarkı, aşkın getirdiği acıları ve duygusal zorlukları derin bir şekilde anlatmaktadır. İçsel çalkantılar, umutsuzluk ve hayal kırıklığı gibi duyguları yoğun bir şekilde hissettiren bu şarkı, birçok dinleyiciye dokunabilecek güçlü bir eser olarak karşımıza çıkmaktadır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri