Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gercekleşmemiş beklenti ile ilgili cumleler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Gercekleşmemiş Beklenti: Olay, durum veya olgunun ortaya cıktığını; ama istenildiğinden tersi bir durumun soz konusu olduğunu anlatan cumlelerdir

Odevini yapmadan okula gitmez sanmıştım

Duğunde takı takar diye duşunmuştum

Telefon edince bizimle geleceğini duşunmuştum

Sunum gunune kadar projemi tamamlamayı ummuştum

Beni almadan gitmezler diye duşunmuştum

Bizim mahalleye gelince bize uğrar sanmıştım

Bana karşı daha nazik olmasını beklerdim

Gulumseyerek gelince aranız duzeldi sanmıştım

Bunca yaşananlardan sonra hatasını anlamasını beklerdim

Gerçekleşmemiş Beklenti ile ilgili cümleler:

1. Olay, durum veya olgunun ortaya çıktığını; ama istenildiğinden tersi bir durumun söz konusu olduğunu anlatan cümlelerdir.
2. Hayatta bazen beklediğiniz sonucun tam tersiyle karşılaşabilirsiniz.
3. Beklentilerimizin gerçekleşmeme durumunda hissettiğimiz hayal kırıklığına dair örnekler.
4. Umut ettiğiniz sonucun aksine gelişen durumlarla karşılaşmanın verdiği duygusal durumlar.
5. Gerçekleşmeyen beklentiler hayal kırıklığı yaratabilir ve insanı güç durumda bırakabilir.
6. Beklentilerimizin sonucunun beklentilerimizden farklı şekilde gelişmesi durumunda yaşadığımız duygusal çalkantılar.
7. İnsanın kendi hayal dünyasında kurduğu beklentilerin gerçek hayatla çeliştiği durumlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri