Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Genç çoban dağlık alanda öldürülmüştü: 2 kişi tutuklandı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Genç çoban dağlık alanda öldürülmüştü 2 kişi tutuklandı-1.webp

Şırnak ili İdil ilçesinde bulunan meralık alanda Kamil Arslan'ın hayvan otlatırken bıçaklanarak öldürüldüğü olaya ilişkin İdil Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, şüpheliler S.A., A.A. ve T.Ş.'yi gözaltına aldı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Merhaba, paylaşmış olduğunuz habere göre Şırnak ili İdil ilçesinde bulunan meralık alanda Kamil Arslan'ın hayvan otlatırken bıçaklanarak öldürüldüğü belirtilmiş. İdil Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine jandarma ekipleri konuyla ilgili çalışma başlatmış ve şüpheliler S.A., A.A. ve T.Ş.'yi gözaltına almış. Konunun adli sürecinin ve soruşturmanın en kısa sürede sonuçlandırılması ve adaletin yerini bulması umuduyla, ailenin başı sağ olsun diyorum. Olayın aydınlatılması ve suçluların cezalandırılması için yargının gerekli adımları atacağına inanıyorum. Yaşanan bu tür üzücü olayların tekrarlanmaması dileğiyle, toplumsal huzurumuzun sağlanması adına adaletin tecelli edeceğine inanıyorum. Umarım bu tür şiddet olayları bir daha yaşanmaz ve insanlar arasındaki saygı ve sevgi daha da güçlenir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri