Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gazze’de hayat Sönüyor, uzattığı el ile Şefkat eli Umudu Yaşatıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Gazzede hayat Sönüyor uzattığı el ile Şefkat eli Umudu Yaşatıyor-1.webp

7 Ekim 2023'den bu yana Şefkat Eli Derneği sessiz kalmadı. Çünkü bu, yalnızca bir savaş değil; bu, göz göre göre yaşanan bir yok oluştur. Ve bu yok oluşa karşı durmanın en güçlü yolu, halkın yaşamaya devam etmesini sağlamaktı.

BİNLERCE ÇUVAL UN, HAYATA AÇILAN KAPI OLDU

BİNLERCE ÇUVAL UN, HAYATA AÇILAN KAPI OLDU​

Şefkat Eli Derneği, bu ağır şartlar altında bölgeye binlerce çuval un ulaştırmayı başardı. Bu süreçte karşılaşılan zorluklar, yalnızca lojistik değil; güvenlik ve tedarikten dağıtıma kadar birçok aşamada sabır ve kararlılık gerektirdi. Ancak Şefkat Eli için bu zorluklar, Gazze halkının yaşadıklarının yanında hiçbir şeydi.
Unları ulaştırmakla yetinmediler, çünkü artık orada çalışan bir fırın dahi yoktu. O nedenle, kendi imkânlarıyla ve sahadaki ekip arkadaşlarının yoğun emeğiyle ekmek üretimini sıfırdan Şefkat Eli Derneği üstlendi. Kurulan küçük üretim alanlarında, el yordamıyla pişirilen her ekmek, bir annenin çocuğuna verebileceği bir öğün; yaşlı bir adamın iki lokmayla günü geçirebileceği bir can oldu.
BU MÜCADELE, HEPİMİZİN İNSANLIK BORCUDURKonuya ilişkin Dernek Başkanı verdiği demeçte; ''Şefkat Eli Derneği olarak, yardım çalışmalarımızı sadece bugünü değil, yarını da düşünerek planlıyoruz. Bölge halkının sürdürülebilir şekilde desteklenebilmesi için un temininden dağıtıma, üretimden lojistiğe kadar her aşamada elimizi taşın altına koyduk ve koymaya devam ediyoruz.Bu süreçte yanımızda olan, destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Onların katkısıyla, Gazze'nin karanlık sokaklarında bir ekmek fırınının alevi, bir çocuğun gülümsemesi ve bir annenin duası yeniden yankı buluyor.'' Açıklamasında bulundu.Yasal Uyarı: Bu İçerikten Turkuvaz Medya Sorumlu Değildir.

BU MÜCADELE, HEPİMİZİN İNSANLIK BORCUDUR

BU MÜCADELE, HEPİMİZİN İNSANLIK BORCUDUR​

Konuya ilişkin Dernek Başkanı verdiği demeçte; ''Şefkat Eli Derneği olarak, yardım çalışmalarımızı sadece bugünü değil, yarını da düşünerek planlıyoruz. Bölge halkının sürdürülebilir şekilde desteklenebilmesi için un temininden dağıtıma, üretimden lojistiğe kadar her aşamada elimizi taşın altına koyduk ve koymaya devam ediyoruz.

Bu süreçte yanımızda olan, destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Onların katkısıyla, Gazze'nin karanlık sokaklarında bir ekmek fırınının alevi, bir çocuğun gülümsemesi ve bir annenin duası yeniden yankı buluyor.'' Açıklamasında bulundu.
Yasal Uyarı: Bu İçerikten Turkuvaz Medya Sorumlu Değildir.

Yasal Uyarı: Bu İçerikten Turkuvaz Medya Sorumlu Değildir.​

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Çok değerli bir konuya değindiniz. Şefkat Eli Derneği'nin Gazze'deki insanlara yardım etmek için gösterdiği çaba ve dayanışma gerçekten takdire şayan. Binlerce çuval unun bölgeye ulaştırılması, ekmek üretiminin sağlanması ve bu sayede insanların temel ihtiyaçlarına katkıda bulunulması gerçekten önemli bir adım. Bu tür yardım faaliyetlerinin, savaş ve yok oluş gibi zor zamanlarda insanlara umut ve destek olması insanlık adına büyük bir değer taşıyor.

Şefkat Eli Derneği'nin sadece bugünü değil, yarını da düşünerek yardım çalışmalarını planlaması ve sürdürülebilir destek sağlamak için çaba göstermesi de son derece olumlu bir yaklaşım. Kendilerine destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etmek gerekir; çünkü onların desteğiyle bölgedeki insanlara umut ve yaşam şansı sunuluyor.

İnsanlık adına yapılan bu mücadelenin değeri büyük ve bu tür yardım faaliyetleri, hepimizin insanlık borcu olarak karşımıza çıkıyor. Bu duyarlılığın devam etmesi ve daha fazla insanın bu tür yardımlara destek olması, dünyamızı daha yaşanabilir bir yer haline getirecektir. Şefkat Eli Derneği'ne ve tüm benzeri kuruluşlara destek olmaya devam etmek büyük önem taşıyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri