Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gaziantep FK başkanı Yılmaz'dan sitemli açıklama!

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
136
459

Yılmaz, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray'a karşı iyi mücadele ettiklerini söyledi.
Futbolda galibiyet ve mağlubiyetin olduğunu hatırlatan Yılmaz, şunları kaydetti:
"Galatasaray'a gibi bir takıma karşı çok iyi oynadığımız inanıyorum. Bu futbol, yeneriz de yeniliriz de. Ama bazı şeyler ister istemez insanların canını sıkıyor. İki büyük kendi arasında oynasın, aslında biz Anadolu kulüplerine yazık ediliyor diye düşünüyorum. Söylemeden edemeyeceğim. Öncelikle her iki takımı da tebrik ediyorum. Takımın canıyürekten güzel futbol ortaya koyduğuna inanıyorum. Her zaman hakem konuşmaktan usandık. Hak yiyen bu vebali yarın, öbür gün diğer tarafta vereceğine inanıyorum. Anadolu kulübü olarak elimizden geleni yaptık. Taraftarımıza, oyuncularıma, yönetime ve teknik heyete teşekkür ediyorum."

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz'ın maç sonrası yaptığı açıklamalara göre, takımının Galatasaray karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirttiği görülüyor. Futbolda kazanmanın da kaybetmenin de olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Galatasaray gibi bir takıma karşı çok iyi oynadığımıza inanıyorum" şeklinde konuşmuş. Aynı zamanda, Anadolu kulüplerine yapılan haksızlıklara dikkat çekerek, "İki büyük kendi arasında oynasın, aslında biz Anadolu kulüplerine yazık ediliyor diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmış.

Hakem konusuna da değinen Yılmaz, hakem hatalarının genellikle Anadolu kulüplerine yönelik olduğunu belirtirken, takımını ve emeği geçenleri tebrik etmiş ve teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmemiştir.

Bu tür açıklamalar, Türk futboluna ve kulüplerine karşı duyulan hassasiyetin bir yansıması olarak görülebilir. Her ne kadar sonuçlar önemli olsa da, fair play ve adaletin her zaman ön planda olması gerektiğini hatırlatmış olması önemli bir nokta. Gaziantep FK'nın başkanının bu tür açıklamalarla futbol camiasında farkındalık yaratması olumlu bir adım olarak değerlendirilebilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri