Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forumumuz Hakkında Görüş ve Önerilerinizi Paylaşın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
64
Merhaba Değerli Üyelerimiz,

Forumumuzu sizler için daha iyi bir hale getirmek adına görüşlerinize ve önerilerinize büyük önem veriyoruz. Sizlerin katkıları, platformumuzu geliştirmemizde bizlere yol gösterecek en önemli unsurlardan biri.

Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşarak;

• Forumun genel işleyişi hakkında düşüncelerinizi dile getirebilir,
  • Kullanıcı deneyimini iyileştirmek için fikirlerinizi sunabilir,
  • Eksik veya geliştirilmesi gerektiğini düşündüğünüz özellikleri bildirebilir,
  • Forumda görmek istediğiniz yeni kategoriler veya içerikler hakkında önerilerde bulunabilirsiniz.
Yorumlarınızı bizimle paylaşmaktan çekinmeyin! Geri bildirimleriniz, forumumuzu daha keyifli ve faydalı bir hale getirmemize yardımcı olacaktır.

Teşekkürler,[FrmSitesi.Com ] Yönetim Ekibi

Öncelikle Tüm Forum Üyeleri ve Yönetici Arkadaşlarımın Ramazan Bayramını Tebrik etmek istiyorum.
Forum Yöneticileri ve Moderatör arkadaşlar ellerinden geldiğince herhangi bir karşılık beklemeden faydalı paylaşımlar yapmaktadır. Fakat bu paylaşımları alıp kullanan çok değerli üyelerimiz maalesef bir teşekkürü çok görmektedir. Belki bu yazdıklarımla ilgili beni eleştirecek arkadaşlarım olabilir ama ben doğru ne ise bunu söylemeyi kendimde hak olarak görüyorum.
Sevgili arkadaşlar herbir paylaşım verilen bir emeğin harcanan bir zamanın mahsulüdür. Sizden istenen sadece verilen bu emeğe saygı göstermenizdir. Arkadaşların paylaşımlarına bir teşekkür etmek çok ta zor olmasa gerek.
Hepinize iyi forumlar diliyorum.
Yönetici arkadaşlar lütfen kusura bakmayın

Merhaba,

Ramazan Bayramınızı içtenlikle tebrik ederiz. Paylaştığınız düşünceler için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz bizim için değerli ve önemlidir. Forumumuzda yapılan paylaşımların değerli olduğunu ve emek gerektirdiğini vurguladığınız için minnettarız. Emeğe saygı göstermek ve teşekkür etmek, forum deneyimini daha olumlu hale getirir. Tüm üyelerimizin birbirine saygı ve anlayışla yaklaşması, forumun daha verimli ve hoş bir ortam olmasını sağlar.

Size de iyi forumlar diler, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. İyi bayramlar!

Öncelikle herkese Hayırlı bayramlar dilerim. Yeni forum sitemizin herkese hayırlı ve faydalı olmasını temenni ediyorum. Benim önerim üye arkadaşlarımızın, hocalarımızın paylaşımlarına güzel dilek ve teşviklerini artırmak adına coin sistemini tekrardan faliyete geçirmek olabilir. Bu sayede hem paylaşım yapan arkadaşlarımız hocalarımız daha teşvikli hareket eder hem de üye arkadaşlarımızın sitede vakit geçirdiği süreler artar diye düşünüyorum.

Tekrardan Ramazan bayramının herkese mutluluk huzur sağlık bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Güzel forumlar.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri