Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırında Yumurtalı Kaşarlı Ekmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Fırında Yumurtalı Kaşarlı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
5 dilim bayat ekmek yada tost ekmek
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz kırmızıbiber
Üzeri için;
Rende kaşar

Fırında Yumurtalı Kaşarlı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağda kızartmak istemeyenlere hoş bir alternatif.
Yumurtayı süt ve sıvı yağıyla çırpın daha sonra baharatları ekleyin ben kekik de çok yakıştırıyorum yada rende sarımsak.
Çırptığımız karışıma ekmekler sırayla iki taraflı yatırıyoruz. Birkaç saniye çeksin.
Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye döşüyoruz. Benim tepsimde hiç bişey yapışmıyor o yüzden kuşanmadık lakin olağan tepside kesinlikle kulanın.
Üzerine damak zevkinize nazaran peynir serpin.
180 derecede peynir erişene kadar pişirin.
Eğer hafifçe çıtır seviyorsanız (Peynir olan kısım yumuşak kalıyor kenarları hafifçe çıtırdıyor birazcık daha fazla bırakın benim gibi)
Bazen yalnızca peynirin erimesini bekleyip, çıkarıyorum o vakit tabi dahada yumuşak oluyor. Ancak yumurta karışımını emdiği için çok bir çıtırlık olmuyor zati. Afiyet bal şeker olsun.
Fırında Yumurtalı Kaşarlı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri