Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırında Pirzola

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Fırında Pirzola Tanımı İçin Materyaller
15 adet pirzola
3 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
1 adet şili biberi
3 adet domates
1 küçük soğan
6 diş sarımsak
2 yemek kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz

Fırında Pirzola Tanımı Yapılışı

Tüm zerzevatları küp küp doğruyoruz.
Baharatlar ve sıvı yağ ile karıştırıyoruz.
Etlerimizi bu zerzevat karışımına ekleyip harmanlıyoruz.
Sebzeler altta etler üstte olacak biçimde tepsiye dizin.
200 derecede pişiriyoruz. Afiyet olsun.
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri