Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırında Patatesli Baget

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Fırında Patatesli Baget Tanımı İçin Gereçler
1 kg tavuk baget yahut ikiye kesilmiş but
2-3 tane patates
2 tane yeşil biber
5-6 tane çeri domates yahut 2 tane domates
Sosu için:
1 çay bardağı zeytinyağ
1 yemek kaşığı salça
3 diş sarımsak
2 tatlı kaşığı tuz
Karabiber
Pulbiber
Kekik
2 su bardağı sıcak su

Fırında Patatesli Baget Tanımı Yapılışı

Bagetler temizlenir ve üzerlerine bıçakla çizik atılır.
Bir fırın tepsisine yahut borcama yerleştirilir.
Yanlarına elma dilimi patatesler, üzerine 3 e kesilmiş biberler ve domatesler yerleştirilir.
Sosu için su hariç tüm materyal güzelce karıştırılır.
Üzerine kaynar su ekletir ve karıştırılır.
Sos tepsideki materyallerin üzerine gezdirerek dökülür.
200 derece fırında pişirilir.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri