S
SoruCevap
Misafir
Fırında Lokum Üzere Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler
1 kg tavuk göğsü
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı kara biber
2 diş rendelenmiş sarımsak
Yarım çay bardağı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı kekik
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Çeri domates
Yeşil biber
Fırında Lokum Üzere Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk etini yıkayıp küp küp doğruyoruz uygun bir kaba alıyoruz. Bütün materyalleri ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Üzerini kapatıp buzdolabında 2 saat dinlendirdikten sonra şişe geçiriyoruz.
Domates ve yeşil biberleri de sırasıyla şişe dizip yağlı kağıt sermiş olduğumuz fırın tepsisine yerleştiriyoruz.
200 derece fırında üzeri kızara yaklaşık 50 dk pişiriyoruz, deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Fırında Lokum Üzere Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg tavuk göğsü
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı kara biber
2 diş rendelenmiş sarımsak
Yarım çay bardağı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı kekik
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Çeri domates
Yeşil biber
Fırında Lokum Üzere Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk etini yıkayıp küp küp doğruyoruz uygun bir kaba alıyoruz. Bütün materyalleri ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Üzerini kapatıp buzdolabında 2 saat dinlendirdikten sonra şişe geçiriyoruz.
Domates ve yeşil biberleri de sırasıyla şişe dizip yağlı kağıt sermiş olduğumuz fırın tepsisine yerleştiriyoruz.
200 derece fırında üzeri kızara yaklaşık 50 dk pişiriyoruz, deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Fırında Lokum Üzere Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı