Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırında Kabak Tatlısı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Fırında Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
1 kg kabak
1,5 su bardağı toz şeker

Fırında Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırın poşetine balkabağı ve şeker konulur.
Daha sonra uygun bir borcama konulur.
Poşete kürdanla bir kaç delik açılır.
200 derecelik fırında 1 saat denetimli pişirilir.
Daha sonra poşet eksiksiz yırtılıp şerbetin ve kabakların borcama yayılması sağlanır.
10 dk kadar da bu türlü pişirilir. Daha sonra fırın kapatılır. Yaklaşık 15-20 dk kadarda fırının içinde kalacak ve böylelikle şerbeti ağdalaşacak.
Pişen tatlımızı tahin ve ceviz ile servis edebilirsiniz.Afiyet olsun
Fırında Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri