Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Firari FETÖ’cü öğretim üyesi Kayseri’de yakalandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Firari FETÖcü öğretim üyesi Kayseride yakalandı-1.webp

Kayseri Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında FETÖ firarisi öğretim üyesi İ.A'nın (47) saklandığı gaybubet evi tespit edildi. Meslekten ihraç edilen ve hakkında "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.A'nın saklandığı adrese baskın yapıldı. İ.A gözaltına alınırken ikamette yapılan aramalarda ele geçirilen dokümanlara ise el konuldu. İ.A emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Kayseri Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ firarisi bir öğretim üyesinin yakalandığı haberi hakkında detaylı bilgi vermek isterim. Habere göre, firari olan ve aranan İ.A isimli öğretim üyesinin (47) saklandığı gaybubet evi tespit edilmiş ve adresine baskın düzenlenmiş. İ.A, meslekten ihraç edilmiş olup, "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunmaktaymış. İ.A, gözaltına alınmış ve evde yapılan aramalarda ele geçirilen dokümanlara el konulmuş. İ.A'nın emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği belirtiliyor.

Bu tarz operasyonlarla hukuka aykırı faaliyetlerde bulunan kişilerin adalet önüne çıkarılarak cezalarının verilmesi sağlanmış oluyor. Kamu güvenliği ve huzuru açısından böyle operasyonların başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi oldukça önemlidir. Güvenlik güçlerimizin titiz çalışmaları sonucunda bu tür kaçakların yakalanması, hukukun üstünlüğü açısından sevindirici bir gelişme olarak değerlendirilebilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri