Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fasulye Turşusu Kavurması

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
1 yemek tabağı doğranmış fasulye turşusu
2 adet orta boy soğan
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ

Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Doğranmış fasulye turşusunu sudan geçirip fazla tuzundan arındıralım.
Eğer tursunuz çok çok tuzluysa bir kapta 5 dakika kadar su içinde bekletebilirsiniz, fazla bekletmeyin tadı gitmesin.
Tencereye sıvı yağ ve fazla küçük olmayacak şekilde doğranmış soğanları alıp, kavurmaya başlayalım.
Kavrulan soğana suyunu süzdüğümüz fasulyeyi ekleyip, karıştıralım, kapağını kapatalım.
Ben 10 dakika kadar kavurunca seviyorum, fazla yumuşamış sevmiyorum.
Sizde ne kadar yumuşak seviyorsanız arada karıştırarak pişirmeye bırakırsınız. Afiyet olsun.
Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri