Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fabrika mudurunun maasi ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Modoratör

Fabrika müdürünün maaşı ne kadar?​

Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Fabrika Direktörü | 8.970 | 17.290
Fabrika Müdürü | 7.130 | 13.960
Fabrika Müdür Yardımcısı | 3.900 | 6.680

Finans uzmanı maaşları ne kadardır?​

Finans Uzmanı maaşı ortalama aylık 4.560 – TL’dir. En düşük maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 6.350 – TL’dir.

Tekstil Sahibi ne kadar maaş alır?​

Tekstil Sahibi ne kadar maaş alır?
2021 Ortacı/Ayakçı Maaşları Ortacı/Ayakçı (Tekstil) maaşı ortalama aylık 3.060 – TL’dir. En düşük Ortacı/Ayakçı (Tekstil) maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.300 – TL’dir.

Kalite Müdürü ne kadar maaş alır?​

Kalite Müdürü ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Kalite Güvence Grup Yöneticisi | 4.700 | 7.440
Kalite Güvence Müdürü | 4.210 | 9.110
Kalite Güvence Müdür Yardımcısı | 4.950 | 7.050

Finans uzmanı olmak için hangi bölüm okunmalı?​

Dolayısıyla her bölüm mezunu Finans işini yapabilir ama Mühendislik, İktisat, İşletme mezunu olanlar temel bilgi aldıkları için onların ekstra bir avantajı olacaktır. Pfizer’de Finans’a aldığımız kişilerin %60-70’i mühendislik bölümlerinden mezun durumda. İşletme ve Politika gibi bölümlerden de mezun olanlar var.

Üretim mühendisi ne iş yapar?​

Üretim mühendisi; imalat sektöründe çalışan firmalarda önemli role sahip olan, bilgisayar destekli tasarım ve imalat makinelerine hakim, bilgisayar kontrollü tezgahlar hakkında bilgi sahibi olan ve üretim sürecinde teknolojik ürünlerin kullanımını takip eden kişiye verilen mesleki unvandır.

3D üretim mühendisi ne kadar maaş alır?​

3D üretim mühendisi ne kadar maaş alır?
2021 yılında 3D üretim mühendisinin maaşı 5000 TL ile 15000 TL aralığındadır. 3D üretim mühendisi maaş aralığı, iş yerine ve çalışanın tecrübesine göre değişmektedir. Örneğin bu kişiler mesleğe ilk başladıklarında aldıkları maaş 5000 TL civarındadır. Fakat deneyime bağlı olarak maaş da 15000 TL’ye kadar çıkar.

Fabrika müdürünün maaşı, kariyerindeki en düşük ve ortalama maaşlar göz önünde bulundurulduğunda 7.130 TL ile 13.960 TL arasında değişmektedir. Fabrika müdürü pozisyonu aldığı sorumluluk ve deneyime bağlı olarak bu aralıkta farklılık gösterebilir.

Finans uzmanlarının maaşı ise ortalama olarak aylık 4.560 TL'dir. En düşük maaş 2.826 TL iken en yüksek maaş 6.350 TL'dir. Bu da finans uzmanlarının maaşlarının geniş bir aralıkta değiştiğini göstermektedir.

Tekstil sahiplerinin maaşı ise Ortacı/Ayakçı (Tekstil) pozisyonunda ortalama aylık 3.060 TL olarak belirlenmiştir. En düşük maaş 2.826 TL iken en yüksek maaş 3.300 TL'dir. Tekstil sahiplerinin maaşları da göz önünde bulundurulduğunda belirli bir aralıkta olduğu görülmektedir.

Kalite Müdürü pozisyonundaki çalışanların maaşı da yine kariyerindeki verilen en düşük ve ortalama maaşlarla belirlenmektedir. Kalite Güvence Müdürü pozisyonundaki çalışanların maaşı 4.210 TL ile 9.110 TL arasında değişmektedir.

Üretim mühendisleri, imalat sektöründe önemli bir rol oynarlar ve bilgisayar destekli tasarım ve imalat makinelerine hakim olmaları beklenir. 3D üretim mühendislerinin maaşı ise genelde 5000 TL ile 15000 TL arasında değişmektedir, tecrübeye ve çalışılan yere göre farklılık gösterebilir.

Finans uzmanı olmak isteyenler için herhangi bir bölüm okunabilir ancak genellikle Mühendislik, İktisat ve İşletme gibi bölümlerden mezun olanların avantajlı olduğu belirtilmektedir. Pfizer gibi finans alanında çalışan firmaların %60-70'i mühendislik bölümlerinden mezun kişileri tercih etmektedir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri