M
Modoratör
Fabrika müdürünün maaşı ne kadar?
Kariyerinde Maaşlar| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Fabrika Direktörü | 8.970 | 17.290
Fabrika Müdürü | 7.130 | 13.960
Fabrika Müdür Yardımcısı | 3.900 | 6.680
Finans uzmanı maaşları ne kadardır?
Finans Uzmanı maaşı ortalama aylık 4.560 – TL’dir. En düşük maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 6.350 – TL’dir.Tekstil Sahibi ne kadar maaş alır?
Tekstil Sahibi ne kadar maaş alır?2021 Ortacı/Ayakçı Maaşları Ortacı/Ayakçı (Tekstil) maaşı ortalama aylık 3.060 – TL’dir. En düşük Ortacı/Ayakçı (Tekstil) maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.300 – TL’dir.
Kalite Müdürü ne kadar maaş alır?
Kalite Müdürü ne kadar maaş alır?Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Kalite Güvence Grup Yöneticisi | 4.700 | 7.440
Kalite Güvence Müdürü | 4.210 | 9.110
Kalite Güvence Müdür Yardımcısı | 4.950 | 7.050
Finans uzmanı olmak için hangi bölüm okunmalı?
Dolayısıyla her bölüm mezunu Finans işini yapabilir ama Mühendislik, İktisat, İşletme mezunu olanlar temel bilgi aldıkları için onların ekstra bir avantajı olacaktır. Pfizer’de Finans’a aldığımız kişilerin %60-70’i mühendislik bölümlerinden mezun durumda. İşletme ve Politika gibi bölümlerden de mezun olanlar var.Üretim mühendisi ne iş yapar?
Üretim mühendisi; imalat sektöründe çalışan firmalarda önemli role sahip olan, bilgisayar destekli tasarım ve imalat makinelerine hakim, bilgisayar kontrollü tezgahlar hakkında bilgi sahibi olan ve üretim sürecinde teknolojik ürünlerin kullanımını takip eden kişiye verilen mesleki unvandır.3D üretim mühendisi ne kadar maaş alır?
3D üretim mühendisi ne kadar maaş alır?2021 yılında 3D üretim mühendisinin maaşı 5000 TL ile 15000 TL aralığındadır. 3D üretim mühendisi maaş aralığı, iş yerine ve çalışanın tecrübesine göre değişmektedir. Örneğin bu kişiler mesleğe ilk başladıklarında aldıkları maaş 5000 TL civarındadır. Fakat deneyime bağlı olarak maaş da 15000 TL’ye kadar çıkar.