S
SoruCevap
Evde Pratik Ekonomik Galeta Unu Tanımı İçin Malzemeler
Bayat yahut taze ekmek
Evde Pratik Ekonomik Galeta Unu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırını 250 dereceye olacak formda açıyoruz ve ekmekleri ince dilimler halinde kesiyoruz.
Ardından fırın tepsisine dizip güzelce içi kuruyana ve hafifte kızarana kadar bekletiyoruz.
Daha sonra fırından alıp soğutuyoruz bir iki bölüp robotun içine alıyoruz ve en yüksek dönemde yeterlice ufalana kadar robota veriyoruz.
En son küçük delikli süzgeç yahut elekten eleyerek en ufaklarının alta dökülmesini sağlıyoruz.
Ardından ufak kısmı kavanozluyoruz.
Büyük taneli olan kısmı isterseniz tekrar robota verin isterseniz de çorbalarınıza ekleyin işte bu kadar
Not: ekmeklerin içinin yumuşak olmadığına düzgünce emin olduktan sonra robota verin.
Benim yaptığım ekşi mayalı siyez ekmeğinden olduğu için rengi bu türlü koyu oldu.
Yapacak herkese kolay gelsin.
Evde Pratik Ekonomik Galeta Unu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Bayat yahut taze ekmek
Evde Pratik Ekonomik Galeta Unu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırını 250 dereceye olacak formda açıyoruz ve ekmekleri ince dilimler halinde kesiyoruz.
Ardından fırın tepsisine dizip güzelce içi kuruyana ve hafifte kızarana kadar bekletiyoruz.
Daha sonra fırından alıp soğutuyoruz bir iki bölüp robotun içine alıyoruz ve en yüksek dönemde yeterlice ufalana kadar robota veriyoruz.
En son küçük delikli süzgeç yahut elekten eleyerek en ufaklarının alta dökülmesini sağlıyoruz.
Ardından ufak kısmı kavanozluyoruz.
Büyük taneli olan kısmı isterseniz tekrar robota verin isterseniz de çorbalarınıza ekleyin işte bu kadar
Not: ekmeklerin içinin yumuşak olmadığına düzgünce emin olduktan sonra robota verin.
Benim yaptığım ekşi mayalı siyez ekmeğinden olduğu için rengi bu türlü koyu oldu.
Yapacak herkese kolay gelsin.
Evde Pratik Ekonomik Galeta Unu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı