Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ev Yapımı Yoğurt

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Konut Üretimi Yoğurt Tanımı İçin Gereçler
5 litre süt
1 kase yoğurt (en az 300 gram mayalanması için )

Mesken İmali Yoğurt Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
5 litre sütü tencereye koyup kaynatıyoruz.
Sonra soğumaya bırakıyoruz.
Serçe parmağı bandırıp sıcaklığın ılık olduğuna bakıyoruz (sütün ılınmasını beklerken sütün üzerinde oluşan kaymağı alıyoruz)
Süt ılındıktan sonra 1 kase yoğurdu güzelce çırpıp ılık olan sütün içerisine döküp yeterlice karıştırıyoruz .
Kapağını kapatıp 1 bataniye ile üzerini kapatıp mayalanmaya bırakıyoruz. Sabah namazına kalktığımızda buz dolabına koyalım.
Mesken İmali Yoğurt Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri