Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etli Tantuni

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Etli Tantuni Tarifi İçin Malzemeler
500 gram kırmızı et
2 orta boy soğan
Yarım demet maydanoz
2 orta boy domates
1 tatlı kaşığı domates salçası
Tuz
Kırmızı toz biber
Sumak
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı sıcak su
Kornişon turşu
Lavaş ekmeği

Etli Tantuni Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etleri çok küçük parçaya bölelim. Saç tava veya tencereye. Üzerini geçecek kadar şu ekleyin ve kaynamaya başlasın.
Suyu bitince bir çay bardağı sıvı yağ ekleyin ve sıcak su ekleyip, kaynamaya başlasın.
Baharat ve salçayı ekleyin. 10 dk kadar kaynadıktan sonra altını kapatın.
Soğan ,maydanoz, turşuyu ve domatesi doğrayın. Bir tabağa koyun. Üzerine sumak ve tuz gezdirin. Hafif nar suyu gezdirin.
Lavaş ekmeğini tavada bandırın. Sebzeleri önce dizin sonra eti dizin ve sarin. Afiyet olsun.
Etli Tantuni Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri