Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etli Mantar Kavurma Tarifi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Etli Mantar Kavurma Tanımı İçin Materyaller
500 gram mantar
300 gram bıçak kıyması
2 adet kuru soğan
1 çay kaşığı karabiber
4 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı toz biber
2 adet sivri biber
Damak tadına nazaran tuz
1 kaşık tereyağı

Etli Mantar Kavurma Tanımı Yapılışı

Kıymamızı az kavurduktan sonra soğan ekliyoruz daha sonra biberleri ekliyoruz .
Daha sonra mantarları bol suda temizleyin.
Topraklarından büsbütün arındığına emin olduktan sonra doğrayın .
Akabinde soğanları ve biberleri ufak ufak doğrayın .
Bir mühlet kavurduktan sonra doğradığınız mantarları da ekleyin.
Yaklaşık 10-15 dakika daha kavurun.
İsteğe nazaran az su ek edebilirsiniz.
Afiyet olsun
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri