Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ercan Demirel Kal Gittiğin Yerde Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Ercan Demirel Kal Gittiğin Yerde şarkı sozleri
Ercan Demirel Kal Gittiğin Yerde şarkısı sozu
Basamakları cıkıyorum
Senden vazgeciyorum
Yavaş yavaş ayrılıyorum
Kendimce hallediyorum
Gecen yıllara bakıyorum
İnan hayret ediyorum
Seni nasıl boylesine sevmişim anlamıyorum
Sana yine de teşekkur ediyorum
Hayatımı bana geri verdiğin icin
Bu şarkıyı sana armağan ediyorum
Beni bu kabustan uyandırdığın icin
Kal gittiğin yerde
Kal gelme hic geriye
Kal mutluyum boyle
Kal bunu da cok gorme
Sen istemedin mi soyle
En doğrusu da bu bence
Ben mutluyum boyle
Bunu da bana cok gorme

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözleri "Kal Gittiğin Yerde" adlı şarkıya aittir. Şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ercan Demirel'in yorumladığı bu şarkı duygusal bir ayrılık temasını işlemektedir.

Sözlerde anlatılan duygular oldukça içtendir. Bir ayrılık sonrasında yaşanan kabullenme sürecini ve hayatın devam ettiğini fark etme duygusunu yansıtmaktadır. Şarkının anlamı ve duygusu oldukça etkileyici ve derin.

Eğer bu şarkı hakkında ya da başka konularda daha fazla bilgi veya yorum isterseniz ben buradayım. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri