T
theking
Eda Özdikici Kimdir? Türk iş kadını, girişimci ve sosyal medya fenomenidir. İstanbul doğumlu olan Özdikici, eğitimini Amerika’da tamamladı. İşletme alanında uzmanlaşan Eda Özdikici, başarılı bir kariyer yolculuğuna sahiptir. İş dünyasında liderlik yetenekleri ve girişimcilik ruhu ile tanınan Özdikici, birçok başarılı projeye imza atmıştır. Sosyal medya platformlarında da aktif olan Eda Özdikici, milyonlarca takipçiye sahip bir fenomen olarak dikkat çekmektedir. İnovasyon ve dijital pazarlama konularında uzman olan Özdikici, birçok konferans ve seminerde konuşmacı olarak yer almaktadır. Kendi şirketinde çalışmalarına devam eden Eda Özdikici, geleceğin başarılı iş kadınları arasında yer almaktadır.
İçindekiler
Eda Özdikici, Türk oyuncu ve sunucudur. 12 Temmuz 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Kariyerine 2005 yılında başlamıştır.
Eda Özdikici, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bazı diziler arasında “Kavak Yelleri“, “Yahşi Cazibe“, “Beni Böyle Sev“, “Paramparça“, “Kara Sevda” ve “Çocuklar Duymasın” yer almaktadır.
Eda Özdikici, sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergilemiştir. “Issız Adam“, “Aşk Tesadüfleri Sever“, “Benim Dünyam“, “Kardeşim Benim” ve “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” gibi filmlerde rol almıştır.
Eda Özdikici, sunuculuk kariyeriyle de tanınmaktadır. “Hayatın Tadı“, “Yemekteyiz“, “İşte Benim Stilim” ve “Yok Böyle Dans” gibi programları sunmuştur.
Eda Özdikici, 12 Temmuz 1983 tarihinde doğmuştur. Dolayısıyla, 2022 itibarıyla 39 yaşındadır.
Eda Özdikici, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun olmuştur.
Eda Özdikici, kariyerine 2005 yılında başlamıştır.
Eda Özdikici, “Kavak Yelleri” dizisiyle tanınmıştır. Bu dizi, gençlerin aşk, dostluk ve hayatla mücadelelerini konu almaktadır.
Eda Özdikici, “Issız Adam“, “Aşk Tesadüfleri Sever“, “Benim Dünyam“, “Kardeşim Benim” ve “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” gibi filmlerde rol almıştır.
Eda Özdikici, “Hayatın Tadı“, “Yemekteyiz“, “İşte Benim Stilim” ve “Yok Böyle Dans” gibi programları sunmuştur.
Eda Özdikici, “Kavak Yelleri“, “Yahşi Cazibe“, “Beni Böyle Sev“, “Paramparça“, “Kara Sevda” ve “Çocuklar Duymasın” gibi dizilerde rol almıştır.
Eda Özdikici, “Issız Adam“, “Aşk Tesadüfleri Sever“, “Benim Dünyam“, “Kardeşim Benim” ve “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” gibi filmlerde yer almıştır.
Eda Özdikici, “Hayatın Tadı“, “Yemekteyiz“, “İşte Benim Stilim” ve “Yok Böyle Dans” gibi programları sunmuştur.
Eda Özdikici, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun olmuştur.
Eda Özdikici, “Kavak Yelleri” dizisiyle tanınmıştır. Bu dizi, gençlerin aşk, dostluk ve hayatla mücadelelerini konu almaktadır.
Eda Özdikici, 12 Temmuz 1983 tarihinde doğmuştur. Dolayısıyla, 2022 itibarıyla 39 yaşındadır.
Eda Özdikici, “Kavak Yelleri“, “Yahşi Cazibe“, “Beni Böyle Sev“, “Paramparça“, “Kara Sevda” ve “Çocuklar Duymasın” gibi dizilerde rol almıştır.
Eda Özdikici, “Issız Adam“, “Aşk Tesadüfleri Sever“, “Benim Dünyam“, “Kardeşim Benim” ve “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” gibi filmlerde yer almıştır.
Eda Özdikici birçok farklı reklam filminde rol almıştır.
Oyunculuk kariyerinde birçok farklı dizi ve filmde yer almıştır.
2018 yılında “Bir Deli Sevda” adlı sinema filminde başrol oynamıştır.
2019 yılında “Kuzgun” dizisinde önemli bir karakteri canlandırmıştır.
Sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşımlar yapmaktadır.
İçindekiler
Eda Özdikici Kimdir?
Eda Özdikici, Türk oyuncu ve sunucudur. 12 Temmuz 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Kariyerine 2005 yılında başlamıştır.
Eda Özdikici Hangi Dizilerde Oynadı?
Eda Özdikici, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bazı diziler arasında “Kavak Yelleri“, “Yahşi Cazibe“, “Beni Böyle Sev“, “Paramparça“, “Kara Sevda” ve “Çocuklar Duymasın” yer almaktadır.
Eda Özdikici Hangi Filmlerde Oynadı?
Eda Özdikici, sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergilemiştir. “Issız Adam“, “Aşk Tesadüfleri Sever“, “Benim Dünyam“, “Kardeşim Benim” ve “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” gibi filmlerde rol almıştır.
Eda Özdikici Hangi Programları Sunmuştur?
Eda Özdikici, sunuculuk kariyeriyle de tanınmaktadır. “Hayatın Tadı“, “Yemekteyiz“, “İşte Benim Stilim” ve “Yok Böyle Dans” gibi programları sunmuştur.
Eda Özdikici Kaç Yaşındadır?
Eda Özdikici Hangi Üniversiteden Mezundur?
Eda Özdikici Hangi Yılda Kariyerine Başlamıştır?
Eda Özdikici Hangi Diziyle Tanınmıştır?
Eda Özdikici Hangi Filmlerde Rol Almıştır?
Eda Özdikici, “Issız Adam“, “Aşk Tesadüfleri Sever“, “Benim Dünyam“, “Kardeşim Benim” ve “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” gibi filmlerde rol almıştır.
Eda Özdikici Hangi Dizilerde Oynamıştır?
Eda Özdikici Hangi Filmlerde Yer Almıştır?
Eda Özdikici Hangi Üniversiteden Mezun Olmuştur?
Eda Özdikici Hangi Yılda Kariyerine Başlamıştır?
Eda Özdikici Hangi Diziyle Tanınmıştır?
Eda Özdikici Kaç Yaşındadır?
Eda Özdikici Hangi Dizilerde Oynamıştır?
Eda Özdikici Hangi Filmlerde Yer Almıştır?
Eda Özdikici Kimdir?
Eda Özdikici 1990 doğumlu Türk oyuncu ve sunucudur. |
İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. |
Bir dönem Türkiye Güzellik Kraliçesi yarışmasına katılmıştır. |
Televizyon kariyerine 2012 yılında başlamıştır. |
İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında “Kara Sevda” dizisiyle yaşamıştır. |
Eda Özdikici birçok farklı reklam filminde rol almıştır.
Oyunculuk kariyerinde birçok farklı dizi ve filmde yer almıştır.
2018 yılında “Bir Deli Sevda” adlı sinema filminde başrol oynamıştır.
2019 yılında “Kuzgun” dizisinde önemli bir karakteri canlandırmıştır.
Sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşımlar yapmaktadır.