Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ece Gürel'in ölümündeki sır perdesi aralandı: Arkadaşının ifadesinde dikkat çeken iddia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Marmaris Belediyesi'nden Sinpaş açıklaması

Zeberus

Yönetici
Puan 36
Çözümler 6
Zeberus
61jpg-PJpW5QIqsE2mYniUk93a-Q.jpg

Türkiye, 2 Mart'ta Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan sonra sağ olarak bulunup hastaneye kaldırılan ancak yaşamını yitiren 36 yaşındaki mimar Ece Güler'i konuşuyor.
Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden 2 Mart Pazar günü Belgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek çıkan Gürel, Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan 4 gün sarp ormanlık alanda bulunmuş ve Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı.
Yapılan tüm müdahalelere rağmen, geçirdiği hipotermi nedeniyle hayatını kaybeden peyzaj mimarı Gürel'in ölümü, geride birçok bilinmeyen soru işareti bıraktı...

EN SON KONUŞTUĞU ARKADAŞI O ANLARI ANLATTI​

Ece Gürel'in ölümünün ardından, ailesi tarafından dile getirilen iş yerinde mobing iddialarına yenisi eklendi.
Sabah Gazetesi'nde Ece Gürel'le kaybolduğu gün mesajlaştığı arkadaşı Özge A.Ö.'nün ifadesine yer verildi.
Özge A.Ö. ifadesinde, Ece Gürel ile öncesinde ve olay günü sık sık sohbet ettiğini anlattı. Yaptıkları son konuşmada Gürel’in kendisine iş yerinde yaşadığı problemleri anlattığını söyleyen Özge A.Ö. "Kaybolmadan iki gün önce iş yerinde bir kağıt imzalatmışlar, canı çok sıkkındı. Bana "İş tanımımda olmayan şeyler yaptırmak istediler. Tuvaletleri sen temizleyeceksin, kahveleri sen getirip götüreceksin dediler. Ayrılmam için kağıt imzaladım" diye anlattı. Ben kendisini teselli etmek istedim. Ama ailesinden de bu kağıdı neden imzaladın diye üzerine gelenler olmuş. Haliyle kafası çok bozulmuştu." dedi.

"KAYBOLDUM YAZDIĞINDA ANLAMADIM"​

Gürel’in kendisine ilk olarak Atatürk Arboretumu’na gideceğini söylediğini ancak sonrasında karar değiştirdiğini ve Belgrad Ormanı'na gittiğini belirten Özge A.Ö. “Bana ‘ormana gitmek nefes almak, hava almak istiyorum’ dedi. orada daha önce birlikte gittiğimiz yerlerden bana fotoğraflar attı. Bendin olduğu yere gitmek istiyordu. Bir süre sonra ‘kayboldum, oturdum ruhum geride kaldı’ yazdı. Bende mecazi anlam yükledim. Gerçekten kaybolduğunu ailesiyle görüşünce anladım.” dedi.
Ece Gürel’in astronomiye ilgisi olduğunu, dersler aldığını söyleyen arkadaşı, cadılık eğitimi ya da okuluyla ilgili bir bilgisi olmadığını belirtti.

MOBBİNG İDDİALARI​

Ece Gürel, avukatlık firmasında sekreter olarak çalışıyordu.
Gürel'in kaybolmasının ardından iş yerinde arkadaşları tarafından mobbinge uğradığı, istifa etmek zorunda kaldığı, daha sonra yeniden işe girmek istediği ancak olumsuz yanıt aldığı iddia edildi.
Gürel'in akrabalarından Yusuf Beştepe açıklamalarda, genç kadının iş yerinde istifa ettiğini ancak daha sonra geri dönmek istediğini şöyle iddia etti:
-Haftabaşı Ece'ye 'Çalışacak mısın sen?' diyorlar. O da 'Ben çalışacağım sinirle söyledim istifa etmeyeceğim' diyor.
-Pazartesi günü de tamam diyorlar. Cuma gününe kadar çalıştırıyorlar; Cuma günü de mesai bitimi Ece'yi odaya çağırıyorlar. 'Senin madem ağzından çıktı bu laf imzalayacaksın' diyorlar. Ece'ye baskı yapıyorlar ve imzalıyor.

Yusuf Çeştepe, iddialarını şöyle sürdürdü:
-Cuma günü Ece’yi işten çıkarıyorlar, sözleşme imzalatıyorlar tazminatını almayacaksın tarzında. 4-5 tane avukatla aynı odaya sokuyorlar.
-Orada nasıl bir psikolojik baskı yedi, neler yaşandı, nasıl bir mobbing uygulandı bilmiyoruz. 1 haftalık 10 günlük süreç mi onu da bilmiyoruz. Kar yağdığı zaman başlıyor Ece’nin işyerinde problemi.
İş yerinden verilen bilgilerde ise, Gürel'in istifa etmediği, çalıştığı belirtildi.
Ece Gürel'in 2 Mart günü, Mecidiyeköy'den metroya bindiği, Hacıosman durağında indikten sonra otobüsle Belgrad Ormanı'na gittiği biliniyor.
Daha sonra bazı eşyaları bulundu ancak genç kadınla iletişim kesildi.
Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri, cep telefonu, mont ve çantanın da aralarında bulunduğu bazı kişisel eşyayı bulmuştu.

Ece Gürel'in ölümüyle ilgili detaylı bilgiler verildiği için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili çok sayıda soru işareti bulunması ve arkadaşının paylaştığı bilgiler oldukça dikkat çekici.

Ece Gürel'in olay gününden önce iş yerinde yaşadığı problemler ve mobbing iddiaları oldukça üzücü. Arkadaşı Özge A.Ö.'nün ifadelerine göre, Gürel'in iş yerinde baskı altında olduğu ve istifaya zorlandığı belirtiliyor. Hatta Gürel'in ailesinden de bu durumla ilgili tartışmalar yaşadığı bilgisi yer alıyor. Bu durumun genç kadının ruh sağlığını olumsuz etkilemiş olabileceği düşünülüyor.

Arkadaşının anlatımına göre, Ece Gürel'in öncesinde Atatürk Arboretumu'na gitmeyi planladığı ancak son anda Belgrad Ormanı'na gitmeye karar verdiği görülüyor. Gürel'in arkadaşına attığı mesajlardan, ormanda nefes almak ve hava almak istediği, fotoğraflar paylaşarak nerede olduğunu göstermeye çalıştığı anlaşılıyor. Ancak daha sonra "kayboldum" mesajı atması ve ruhunun geride kaldığını söylemesi endişe verici bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

Aynı zamanda, Gürel'in astronomiye ilgi duyduğu ve dersler aldığı da arkadaşı tarafından belirtilmiş. Ancak cadılık eğitimi veya okuluyla ilgili bir bilgisinin olmadığı vurgulanmış.

Ece Gürel'in ölümüyle ilgili çeşitli iddialar bulunuyor. İş yerinde mobbinge uğradığı, istifa etmek zorunda kaldığı, daha sonra işe geri dönmek istediği ancak bu isteğinin karşılanmadığı iddia ediliyor. Bu durum, genç kadının hayatının son günlerindeki zorlu sürece işaret ediyor olabilir.

Konuyla ilgili detaylar ve soru işaretleri, olayın tam olarak aydınlatılması gerektiğini gösteriyor. Olayın detaylı bir şekilde incelenmesi ve adaletin sağlanması önem taşıyor. Gürel'in ailesi ve sevenleri için başsağlığı diliyoruz ve konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmekte fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri