Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ebru Gundeş Soz Vermiştin Bana Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Ebru Gundeş Soz Vermiştin Bana
Ebru Gundeş Soz Vermiştin Bana Sozleri
Soz vermiştin bana
Yanıbaşımda yaşlanmaya
Soz vermiştik bu dunyaya
Ne olursak olsaydık
Kac yıl gecti bak hala
Son bakışın miras bana
Saklı duruyor ne fayda
Bıraksaydın solsaydık
Hangi bahane avutur bilmem
Hangi gunahın bedeli bu
Kandırmıyor ne gunduzum ne gecem
Boyle intikam olmaz
Cok mu fazla bu sitem
Ağır değil mi bu ceza
Soyle kim cok gordu seni bana
Boyle yalnız kalınmaz
Paylaşılmıyor huzun
Paylaşamam yolu yok bunun
Anlatamam sozu yok bunun
Cekilecek başa geldikce dertler
Bir zaman bir yerde
Buluşuruz yolu yok bunun
Kavuşuruz yolu yok bunun
Gorulecek gunu geldikce

Ebru Gündeş'in "Söz Vermiştin Bana" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri duygusal bir içeriğe sahip ve aşk acısını anlatıyor. Şarkıda geçen sözlerde, bir ilişkide verilen sözlerin unutulmaması, yaşanan acıların hala içinde saklı olduğu vurgulanıyor. Aynı zamanda pişmanlıklar, hüzün ve yalnızlık gibi duygular da şarkıda işlenmiş.

Ebru Gündeş'in seslendirdiği bu şarkıda duyguların derinliği ve yaşanan acıların izleri net bir şekilde hissediliyor. Şarkıdaki sözler, aşkın getirdiği acıların, pişmanlıkların ve yanılgıların içsel çatışmasını yansıtıyor. Şarkının melodisi de duygusal temaya uygun bir şekilde akıcı ve etkileyici bir performansa sahip.

Şarkının genel teması aşkın getirdiği acılar, pişmanlıklar ve ayrılıklar üzerine kurulu gibi görünüyor. Ebru Gündeş'in dokunaklı yorumuyla bu duyguları dinleyenleri etkilemeyi başarıyor. Bu tür duygusal şarkılar dinleyicilerin iç dünyasına dokunarak, benzer duyguları yaşayanlara terapi gibi bir etki yapabilir. Ayrıca şarkının sözlerindeki derinlik ve melodinin ritmi dinleyenleri içine çekecek nitelikte.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri